Har vi förstått detta hyfsat nu?

Skärmavbild    kl

nGenom att undanhålla allt vad energikunskaper heter ifrån oss görs vi i princip helt maktlösa vilket helt säkert är meningen. Studera en tidning så ser du snart att det slängs ut köttben i ett nu för att provocera fram reaktioner.

Man ser precis överallt nu att folk talar om ”globliseringen” och de ”svarar” / reagerar med att bli nationalister vilket är avsikten.

De som står bakom är de som agerar och innehar således makten. Och varför ska vi bli nationalister? Därför att det är fascismens grundsten. Varför provocerar man så hårt? Därför att man vill få folk att till varje pris reagera.


Du kan aldrig reagera och agera samtidigt
Det är som att sitta still och tänka samtidigt som du springer maraton, det går inte.

Genom att dilla i oss alla sina påhittade konstruktioner t.ex. sociologin eller att allt är psykiskt – socialt – arbetsrelaterat binder man en kvarnsten runt varje mans huvud, och förhindrar all form av bot, och vi blir bara sjukare och sjukare, och fler och fler vita piller kan säljas som drogar ner oss och som sänker frekvenserna. De som hamnar inom hjälpindustrin kommer sällan eller aldrig ur den vilket helt säkert är meningen.

Skärmavbild    kl”När människor talar om sin hälsa fokuserar de på fysisk träning, kroppsvikt och näring. Få människor tänker eller talar någonsin om sin energi eller vet hur de ska ta väl hand om sin energi.”

[…]

”Varje gång jag nämner ordet energi får jag snabbt en reaktion: Energi? Vad menar du? Jo, energi är det som stöttar kroppens biokemiska process och fysiologiska funktioner. Det är kroppens energi som ger oss en kroppstemperatur, ser till att vi har jämna hjärtslag, att blodet cirkulerar, att vi andas, smälter maten, reglerar bukrörelserna, kontrollerar muskelsammandragningar och förmågan att röra oss, och ser till att vi kan tala, tänka och känna.”  Läs mer

Ovan har du en bild på en kvinna som numera är återställd, med hjälp av indiska metoder, efter 17 års sjukskrivning, och vården gav upp och började tala om en plats på långvården. Du kan läsa hennes egen berättelse här men det hon gjorde var att sluta regera, och hon började agera, och har pluggat massor. Hon har, på individnivå, lyckats brotta ner våra fiender och vinsten blev ett nytt, friskt liv och återgång till sin tjänst som lärare.

Det ryktas om nya arresteringar i USA
Räkna med kaos, reagera inte…

https://www.youtube.com/watch?v=KxqOjDXA62Y


Skärmavbild    klNågon uppskattade att 1% av västs befolkning kommer på sikt att arresteras. Det skulle innebära 100 000 hos oss, och kan ta tid om vi betänker att Reinfeldt t.ex. förstörde alla hårddiskar, vilket är olagligt, innan han drog iväg ifrån regeringskansliet.

De känns desperata, och de har resurser och en aldrig sinande kassakista som skattebetalarna släpar ihop, men vår räddning lär nog bli att de bara kan följa manus, lyda order och de är helt oförmögna att skapa.

De spelar ut kort efter kort men en dag är kortleken slut och senast då faller ridån.

USA ligger, som vanligt före oss eftersom vi är en lydstat, och än är inte Arvfurstens palats där UD håller till bombat. Man nöjer sig med att hemligstämpla i princip allt numera och köra sin egen dokusåpa.

...källor på Utrikesdepartementet, UD, vittnar om en pressad situation i hela organisationen. Kabinettssekreterare Annika Söder upplevs enligt uppgift som ”forcerad” och flera enheter, bland annat kommunikationsenheten, är under hög belasting. Andra medarbetare på UD beskriver situationen som en ”show”, ”dokusåpa” eller ”cirkus”. Källa

Reminder: This building in Oklahoma City was blown up and destroyed just 4 days before Hillary Clinton was to be indicted in the Whitewater scandal. All documents lost!

n

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.