En läsarfråga om ”light workers” och energi

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klEn läsare, som inte vill citeras, frågade mig om jag är en så kallad ”light worker”, och jag tror att uttrycket kommer ifrån New Age-rörelsen, och jag har aldrig funderat på det.

Jag hittade en bra video nu, och lyssnade igenom den och nummer sex är väl i så fall det jag känner igen mest och bäst. Jag brukar säga själv, sen 50 år tillbaka, att ”jag får alltid in vad jag behöver” därför att det är så.

Det händer också väldigt ofta, speciellt då jag skriver böcker, att jag bara skriver på, och dagen efter läser jag igenom, och får en känsla av att ”oj, oj är jag så smart?”

Det känns inte som om jag kan ha skrivit det där, utan att jag mer har ”använts” av en högre makt. Ibland när jag läser igenom gårdagens produktion är den helt värdelös… Högre makten hade semester???

Vi hörde vår energilärare säga att ”you are a natural born writer”, och det säger de allihop, undantagslöst, också proffset på bilden ovan och han är nog Keralas mest kände energiman, också kändare än Doktor Lax. Det han har framför sig är en kalkylator och en bok som styr hans uträkningar. Jag uppfattar dem som just matematiker, och de kalkylerar energier, och just mannen ovan smällde in allt ”rätt” bakåt.

 

Jag känner också igen nummer sju dvs att böckerna, lektionerna i Utmattningsskolan, etc läker ihop folk, och den bok jag fått flest brev runt är absolut ”Botten upp”.

Jag minns en man som kom fram efter en föreläsning, i Dalarna???, och som sa;
-Tack för att du är så brutal, du har räddat mitt liv.mozart  Det hör jag ju ofta, inte minst inom UMS, att texterna anses ha räddat folks liv. Men ”Botten upp” i så fall flest, och nummer två är ”Älska lagom”.

New Agerörelsen vill jag dock hålla mig ifrån, jag håller mig ifrån alla rörelser och grupperingar, en författare måste stå fri, och vi vet nog för lite än om energier för att man ska kunna besvara en sån fråga med ja eller nej.

Det senaste ”konstiga” är nog katten Mozarts existens, han som bara parkerade sig på mitt bord, och där stannade han i fyra månader?

Han var aldrig längre bort än tre, fyra meter
Nu har jag inte sett honom på ett och ett halvt dygn. När han anlände sa en mycket gammal cypriotisk man att han befann sig så nära mig, han är ju gatukatt, därför att han tog hand om astral energi; någon försökte skicka på mig negativ energi. Nu känns det väldigt konstigt att inte Mozart ligger på mitt bord.

En ”konstig” sak som samtliga energimän i Indien påstått är att den som på allvar försöker ge sig på mig får den kraften vänd tillbaks mot sig själv. Hur det går till har jag ingen susning om, vet inte ens om det är sant, jag vet bara att folk kommer verkligen inte åt mig, inte mer än tillfälligt, som när åklagarna härjade bl.a. i tidningarna då ”Häktad på sagolika skäl” kom ut.

Sista blåsningen!

bedragare
Denna kvinna försökte blåsa en gång för mkt

Jag har också varit med om, många gånger, att rövare försökt nått, och de är ofta grandiosa och tror att de har mest IQ i hela världen, och så låter jag dem stå på ett tag, jag kollar in hur de gör främst, och de är själva övertygade om att de har lurat mig, och så klappar jag till med en artikel t.ex. där jag i detalj redovisar hur de gör för att lura andra människor.

Jag namnger dem aldrig, ingen kan röja deras identitet, men de känner givetvis igen sig själva, och de chockas ofta svårt.

Det är inte ”mitt fel”, det som chockar dem är att det kom som blixten från en klar himmel
De trodde att de hade mig i sin hand… och så PANG, var det inte så… och det har jag upplevt att de blir aldrig mer sig lika. Kvinnan till vänsters ögon visar att hon är helt själsligt död, det skiljer ett år mellan bilderna, och på det första fotot är hon på banan och manipulerar alla hon kommer i kontakt med. Ingen låter sig luras numera av den utstrålning hon fick sen. Krävs de pigga ögonen för att blåsa folk.

,En slags rädsla är inte ovanlig

radd

Det är rätt vanligt att folk blir ”lite rädd” när de upplever att jag är för-fattare. Underhållningsskribent är jag ju inte. Ingen bok är skriven förr utan att jag har velat ändra på en lag.

Men ett korrekt svar är nog att vi vet inte, jag vet inte, inte än, men jag är helt övertygad om att främst asiaterna tar fram sanningar, nu under de kommande 100 åren, och att energi blir minst lika stort som teknik har varit under de passerade 100 åren.

Om hundra år senast kommer vi alla ha en personlig energimätare i fickan, ta upp den, och säga folk;
-Ja, det ser ut som om det är en bra dag för att komma hem till er och äta middag, ja tack, jag kommer!

Och vi kommer säga till våra barn;
-Nu får du meddela rektor att han får ge dig en annan skrivningsdag, för den du har fått nu kommer inte att fungera! Du kan inte ens tänka på en sån dag!

Om skolan ens blir kvar… jag tror inte det, inte i den nuvarande formen, i vart fall. Man kommer säga folk tidigt, och före 12 års ålder;
– You are a natural born writer… 80% av din lektionstid ska bestå av svenska, litteraturhistoria, historia, filosofi och samhällskunskap.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.