En läsare frågade om jag är för invandringen

isiskops

En läsare ställde frågor till mig om jag försvarar invandringen.

Vi har nästan ingen invandring;
Skärmavbild    kl
Stopp för arbetskraftsinvandring till yrken utan särskilda kvalifikationer  och vi är duktiga på att slänga ut de vi har.

Det vi har är desertörer, äkta flyktingar och ISIS-folk som agerar ut, och det sägs att 99% är män i vapenför ålder.

Skärmavbild    kl
Klicka

Turkiet har valt en väg avseende dem som är uppenbara ISIS-soldater nämligen att skydda sig ifrån dem.

Det uppseendeväckande med Turkiets 764 kilometer långa mur är väl att EU sägs ha bekostat den, och att du som svensk inte får vetskap om det.

Som svensk känner du inte heller till att Saudi har byggt en 600 mil lång mur också för att hålla ISIS ute.

Där jag befinner mig har man sen länge en synbar förhöjd gränskontroll liksom på södra Cypern, och i Indien, och sist jag var i Bahrain hade de en extremt förhöjd säkerhet vid flygplatsen, och jag frågade på samtliga ställen varför, svar:
– Risken för isissoldater!

”Alla” talar om isissoldater, utom i Sverige, och jag tror inte att någon kan få mig i nuläget att kalla isisfolk för ”invandrare”. Här på Cypern har journalister frågat om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta det uppenbara.

Södra Cypern har haft problem; Serious concerns ISIS jihadists have entered Cyprus men de deporterar snabbt.

Artikeln fortsätter under filmen.

Jag svarade läsaren bland annat:
isis”Ett problem är ju att svensk press och allmänhet kallar isisfolk för just invandrare / flyktingar och det är vi nog rätt ensamma om.

Istället för att tala om ISIS invasion av Europa blir det en invandrardebatt. Min protest över det är nog det som gör så att du uppfattar att jag försvarar invandring.”

https://www.washingtonexaminer.com/opinion/isis-has-infiltrated-the-west-heres-how-we-know

https://www.businessinsider.com/map-isis-europe-attacks-fighters-2015-12

https://www.mei.edu/publications/isis-terror-strategy-europe

https://www.standard.co.uk/news/world/revealed-isis-sends-new-waves-of-jihadis-to-attack-europe-a3330336.html

isisSå, vi kan säga att jag är för invandring, som vi knappt har nån alls, och fullständigt helt mot invasionen av Europa och Sverige.

I mina ögon hjälper man ISIS då man kallar uppenbara soldater som ger sig på lokalbefolkningen för flyktingar / invandrare / muslimer / män / utlänningar, etc.

Alla som åtalas nu för hets mot folkgrupp jobbar gratis åt just ISIS.

isisDe ska kallas för invasionssoldater, och att det inte sker beror väl på att svensk press och allmänhet tjatar om att de skulle vara flyktingar / invandrare / muslimer / män / utlänningar, etc.

Möjligt att vi är så fredsskadade att vi inte förstår att det rör sig om en militär invasion men tioåringar i Indien vet att Europa attackeras av främmande makt, och inte bara via soldaternas skymningskrig. Sanktionerna mot Ryssland sänkte främst Europa.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.