En ”farlig” person i mina ögon

En av mina bästa vänner var den idag avlidne AB-journalisten Pelle Jacobsson, och vi träffades före min debut, runt 1982-83.

Ett av mina fosterbarn hade en 14-årig bästis som var helt övergiven, mamman var död, pappan aldrig hemma, och jag gjorde en JO-anmälan mot Sociala distriktnämnd 14 dvs Liljeholmen, Stockholm, och Pelle ringde på dörren.

Han gjorde nytta, och det slutade med att soss fälldes och killen fick en treårsplats på Hassela, och tio år senare tackade han mig.

Som alla redan vet säger jag ibland saker som låter helt rubbat, så går den en tid, och folk ser vad jag ser. Fenomenet jag kallar för-fattare, och som också krävs om man skriver böcker. Du kan inte ge ut gammalt material.

Pelle hade mycket IQ, förstod oftast vad jag sa, besökte oss och fosterbarnen regelbundet på middagar i alla år, men en sak han aldrig köpte var mitt påstående, runt 1985, att hans fysiskt närmsta kollega Mellin är nått annat än vad hon utger sig för att vara; klok och förståndig.

Jag har sen dess, 1983-84, haft koll på Mellin, som började som golvmurvel, och som numera är en av de högsta cheferna på AB. Jag bör tillägga att AB under många år var socialdemokratins huvudmedium, och på 80-talet jobbade enbart sossar där, nån vänsterpartist möjligen, och gemensamt för dem alla var att de kunde arbetarrörelsen utan och innan samt beundrade människor som t.ex. paret Myrdal.

Pelle Jacobsson har avlidit

Mellin ska känna till denna bok, och jag menar ska, och det ser man inte då man läser hennes text under videon. Svensken skulle behöva många Mellin som undervisar i ämnet fascism t.ex.


Mellins text: Invandring DiagramUrsäkta att jag stör mitt i julfriden. Men jag vill peka på en väldigt farlig utveckling. Den kan vid första påseende förefalla harmlös. Men den innehåller dynamit.
Samhället fungerar inte. Inte som det ska.

Det går inte att betala med pengar. Den statliga målsättingen är att alla ska ha tillgång till ”grundläggande betaltjänster”, kontanter. Nu säger 15 av 21 länsstyrelser enligt Sveriges radio att så inte är fallet. Förra året var de tre.

Elen är så dyr att regeringen vill vräka tiotals miljarder över hushåll och företag i södra Sverige. Oppositionen vill dessutom inrätta en elräkningsakut så att kunderna, trots elstödet, kan få en avbetalningsplan för räkningarna. Statliga Svenska kraftnät varnar för så kallade frånkopplingar, att elen stängs av för vissa konsumenter till förmån för högprioriterade som vården och industrin.
Den som ville skaffa ett nytt pass fick vänta i ett halvår på grund av brist på personal och en trasig, finsk passmaskin. Precis som den var den enda i hela EU där passen är likadana överallt.
Köerna till säkerhetskontrollen på Arlanda liknade ingenting i somras. Utom kollaps. För lite personal. Ingen organisationsförmåga. Var det Sverige?
Posten kommer inte fram. Post- och telestyrelsen är allvarligt ororad över Postnord. Den post de ska ta hand om kommer alltför ofta inte fram alls eller starkt försenad, klagomålen ökar lavinartat. Ett brev från en myndighet jag själv väntade på nyss tog elva dagar inom Stockholm. Källa


Uppror ska fram? Uppror gör inga barn.


Mellin låtsas, påstår jag, att hon inte vet om att vi har för få unga.

Hon ska dessutom känna till hur en fascism byggs, en enpartistat ska fram, och det kan man inte se i analysen av varför Sabuni avgick före valet. Liberalerna är ett parti som ska sänkas, och på sikt försvinna helt.

Om man studerar fotot högst upp, då LM var ung, ser vi under hennes ögon att hon var förgiftad redan då.  Till höger har vi ett nyare foto där vi ser att hon är höggradigt förgiftad.

Beteendet mot sin omgivning är milt uttryckt giftigt: Lena Mellin: ”Min metod är att vara lika otrevlig mot alla”

Jag fortsätter att ha koll… MSM är kontrollerat, enligt schemat.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.