Olaga hot

Min norska kollega tror att denna video nedan ska bli nedtagen. Hur som, så hotar han Googleanställda eftersom han nu antar att de vill ta ner den.

Han meddelar också att de kommer att bli uppsökta, och det är också vad som sker i en fascism. Folk utvecklas till mördare.

Det är robotar som tar ner, sen kan du överklaga, och då kommer en människa att syna det hela, och roboten tar ner om folk anmäler videon.

Förutom att han inte vet hur YouTube fungerar, vet de aldrig, så känner han inte till solstormar, solar minimum-maximum eftersom han är västerlänning, se video 2.

154 092 visningar, och den laddades upp för fyra dagar sen, ännu ej nedtagen
4 429 kommentarer, och de visar att känslor av förtryck är absolut igång, och hur många som utvecklar paranoia vet vi väl  inte än.

Jag la en nu för att se om han tar bort den eller inte, och det är länken till video 2.

Ett bra exempel på att den crazymakade västerlänningen vet, och blir snabbt förvandlad till en våldsverkare, som tar lagen i egna händer.

Jag blir noll förvånad om TRNC t.ex. inför inreseförbud för västfolk inom fem år. Nu har man dem i reservat, öster om stán i snudd öknen, och i turistgetton, på andra sidan ön, och där finns varesig chaufförer eller bussar.

Jag ser dem aldrig, men hör talas om dem.

 

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.