Energiroade uteslutande; I backspegeln

Video 1 laddades upp för tre år sen. Men redan på hösten 2018 sa David Palmer exakt samma sak men tillade att där du befinner dig i februari-mars 2019 kommer du att bli fast under minst 18 månader. Palmers kalkyl fick mig att ställa in årets resa till Indien, och jag hade tänkt åka ner nån vecka bara i mars 2019, och det stoppades av video 1 …. och sen kom Covid.

De räknar på energierna, och sen kollar de historiskt sett bakåt, vad som har hänt förr under exakt motsvarande  energi.

Till höger har vi det unga geniet Conscience, med 1,13 miljoner prenumeranter, och som anser att ww3 kommer, men först i slutet av detta årtionde och i början av nästa. Han är en av de jag följt i många år, också kollat som nu bakåt, och han har sällan fel.

Jag lyssnade på Palmer häromdagen, video 2, som anser att krigsrisken är här samt absurd.

Jag själv ser på dem som väderlekspresentatörer ungefär
Jag planerar inte för en semesterhelg i skärgården om väderlekstjänsten anger att det kommer att bli storm. Jag åkte uppenbarligen inte till Indien, som jag normalt sett gör i december-mars år 2019 heller, därför att det var många energipresentatörer som meddelade vad video 1 anger.

Flera av dem har påstått i år att dessa tekniker, det är matematik, kommer ta sig in i väst på allvar nästa år. I Norge kan du få studiebidrag om du pluggar ämnet men hos oss är det klassat som humbug, sen länge. I Indien finns universitet samt professorer i ämnet.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.