En energibomb i helgen som inger hopp

n e

53 sekunder med en chockad svensk som avslutar med orden;
– Jag måste göra nått!

16.000 bilar har bränts och det är en skolbrand om dagen
Det denne Lennart Hansson säger är exakt vad energifolket, de är rätt samstämmiga, säger att vi alla kollektivt kommer att uttrycka från och med nu, stigma i helgen och sen löper det på i minst sex månader. Vi får se om de sammantaget får rätt, och jag ska göra en anteckning idag att jag ska gå tillbaka hit den 16 juli 2019.

Skärmavbild    klKärlek och rädsla kan aldrig kännas samtidigt, skrev jag i nån bok på 80-talet, och det är därför de vill hålla oss i rädsla. Video 3 med Timothy tar upp det faktum att vi är kollektivt rädda just nu samt sörjer, och sorgen syns i Hanssons ögon och jag känner den.

David i video 2 skriker ofta, bry dig inte, och en sak vi måste gå mot är att låta folk vara som de är. David anser att vi står inför ett vägval här och nu med ett cresendio nu i helgen. Han beskriver också hur världen kan räddas, och vad som inte kan rädda den, och även han tar upp rädslan.

David är i denna video rätt provocerande, och ställer de rätta frågorna – eller rättare sagt skäller ut oss – och en sån integritetslös individ som Jonas ovan och Lööf.

Får vi tro David i video 2 når vi denna väntade botten nu med start  i helgen. De som inte blir äkta, och följer sitt hjärta, kommer att förtvina från insidan och ut, om jag får tro David. Han har väldigt ofta aaaaajihadrätt, om man går tillbaka och ser nån video som är gammal, och utreder hur rätt han fick i verkligheten.

Känner du för att bli hårt provocerad för att komma loss rekommenderas David, och behöver du mer tröst är Timothy nog bättre på det. Landria Onkka, i video 4, med start från 2.50 ungefär, tar itu med rädslan, och hur man kan hantera den.

Cohen meddelade att man skulle ta Manhattan och sen Berlin, och där kan det mycket väl smälla när som helst, Frankrike och även Tyskland kokar, och OM det smäller så kom ihåg att det i allmänhet är teater dvs iscensatt så bli inte rädd – vad som än händer.

Skärmavbild    kl
klicka

En teoretisk omöjlighet
Till höger har du en man du aldrig kan få se eller höra i TRNC och skulle jag översätta rubrik och text, och visa säkerhetstjänsten här, skulle de förmodligen tro att jag har diktat ihop det hela.

Det inträffade är nämligen en omöjlighet
Statens första och största uppgift är att skydda sina medborgare, och skulle SÄK ha varit naiva går de inte ut och säger det, och de skulle aldrig säga offentligt att det springer 3000 massmördare på gatorna.

Jag vet det därför att jag har upplevt två dygn då stora delar av armén och poliskåren samt brandkårens folk kammade igenom precis hela ön.

De gick från dörr till dörr, och frågade folk om de sett främmande män som Skärmavbild    klstod, gick, rörde sig som soldater.

Det kryllade av uniformerad personal
Det var i november 2015, och det som utlyste det hela var det faktum att södra Cypern deporterat sex man redan vid flyget som var misstänkt som en ISIS-gupp.

Media meddelade sen att man inte hittat några misstänkta i norr men att regeringen ändå bestämt att alla hamnar och flyget ska ha förhöjd säkerhet, och så är det sen dess.

Det är precis så en normal stat agerar, och som inte är nedlusad internt med agenter som jobbar för främmande makt.

Releasing Our Uniqueness From Unnatural Conformity

Landria Onkka tar itu med rädslan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.