Vi får enormt mycket hjälp av Annie Lööf nu, tack!

Skärmavbild  kl
(Photoshoppad)
hemlangtan
Klicka

Lägg Lööfs hånfulla flin ovan i den photoshoppade bilden på minnet!
Ett kollektiv måste i allmänhet ner i botten innan en vind vänder.

Till höger har vi en främling som ser problemet angående folks förlorade integritet. Det är så tydligt att även en främling från en helt annan kultur noterar det.

Vi ska vara mycket tacksamma för den temperaturmätningen vi fick gratis via denna flyktingkvinna:

”De säger att de längtar hem för de ser ett land i förfall, ett land med människor utan hjärta och integritet. De säger att de kan se att vi inte är lyckliga här.”

Det betyder att vi är i den absoluta botten nu, och vi bör tacka Lööf för hjälpen eftersom hon tydliggör det hela galant och fungerar som ett lokomotiv rakt in i framtiden.

Det betyder i klartext att det kommer att vända när Skärmavbild  klbotten är nådd, och när vi börjar klättra uppåt inträffar två mycket viktiga saker.

Man kan dela in oss i två generella grupper; en som säger att ”om Lööf kan ljuga och manipulera, svika löften, trixa och ha sig så kan jag det också.”


De faller lite längre fram, och de kommer att falla mycket hårt

Just för att vi nådde botten men de fattar, så att säga inte det, i tid. Den andra gruppen kommer säga; ”aldrig i livet jag blir som Lööf! Nu ska jag gå in för att aldrig för en endaste sekund vara som Lööf!”

Vi går mot en tid där det krävs att du är äkta, har integritet och är konsekvent
Skärmavbild  klKan man ju inte tro, nu… Dessa krav kommer i början att vara ”övertydliga” och drivas igenom i hela samhället och tio år senare är kravet lite ”mjukare”. Man talar om ”pendeln som svänger”, och just nu är pendeln längst ner.

Äldre läsare kan se i backspegeln hur pendeln var förr och hur den långsamt men säkert har dalat. Anna-Greta Leijon och Sten Wickbom fick gå efter att ansvar utkrävts, Laila Freivalds fick avgå… Nixon fick gå… sen har det bara blivit värre och värre… så nu är pendeln i botten. Backar vi ett snäpp till hittar vi det dekadenta 20-talet.

Det har redan börjat, tecknen finns
Äkthet, ärlighet, integritet, ansvar och konsekventa handlingar står på dagordningen, och struntar du i det krossas du.
Så glöm jantelagen! Det kommer att bli mos av såna som Lööf om hon inte gör en rokad helst igår.

 

Allt är i rörelse därför att allt är energi
Skärmavbild  klVi kan därför vara helt säkra på att pendeln nu börjar gå uppåt inom kort. Det som har gått, kommer inte att gå. Egenskaper som att tiga jämt byts ut mot tydliga kommunikatörer. Falskhet byts ut mot äkthet, och efter ett tag kommer västs befolkning få problem med en sak; vår oförmåga att uttrycka många känslor – sorg, ilska, besvikelse, glädje, lycka – äkta. Det kommer också att krävas nämligen i den nya tiden som vi kan kalla för Backlash Lööf

Att som individ ha hög integritet uppfattats av de flesta som en positiv egenskap. Med personlig integritet menas vanligen att man är ärlig, sammanhållen och konsekvent. 

Motsatsen är motsägelsefull eller vag, hycklande och falsk. Att respektera en persons integritet är att respektera personens egen sfär, privatliv och rätt till skydd av det privata och personliga. I totalitära system kränks vanligen den enskildes integritet som ett sätt att utöva kontroll. Vi reagerar ofta starkt när vår integritet utmanas eller hotas. Källa

Jag bad dig lägga Lööfs hånflin på minnet

Skärmavbild  klDet där är ett urtypiskt bedragarflin och det slår aldrig fel. Jag har skrivit förr att jag skulle kunna skriva en hel bok om bara bedragarflin…  det slår nämligen aldrig fel.

År 2015 i just januari fick Lööf barn, och det barnet bör vara fyra år precis, och börjar läsa om tre år, och kommer att befinna sig i tonåren ungefär då pendeln är på väg upp igen till hälften. Tösen bör vara runt 30-35 då pendeln är uppe i topp igen. Det blir inte roligt för Lööf, och då lever vi i en tid där sånt som lögner och manipulationer kallas för ondska. Det kommer att skrivas spaltmil om den nuvarande ondskan, och Lööf kommer garanterat att tjäna som ett lysande exempel, samman med många andra snedseglare.

Det tänker inte Lööf på, och det beror på att hon har en hönshjärna samt lever i en gränslös tid där man på allvar tror att konsekvenser saknas, och det kan hon inte rå för.

Men vi ska ha väldigt klart för oss att den egenskapen – hönshjärnan – var de ute efter; Bilderberggruppen med flera som ”valde ut” henne.

Skärmavbild  klVi är rätt många som tror att det valet handlade om att hon ska bli statsminister, som andra före henne, men hennes uppdrag kan vara nått helt annat.

Vi ska mot mål 1 i deras plan; inga nationella regeringar alls. EU försöker nu avskaffa nationella finansministrar till att börja med.

Det kan vara Lööf som är utvald för att få oss att skrika;
-Bort med alla regeringar!

Vilket det än är, så blir inget av det speciellt roligt för dottern, om hon ens överlever
den livslott hon nu har fått i den tid vi är på väg mot.

https://www.youtube.com/watch?v=UNHIUGyhFiI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.