Uppdat: En av de viktigaste kunskaper du kan inneha

lögnJag själv är proffs. Vi vet alla att om två främlingar besöker Sverige i juli respektive i februari, och de talar med varandra om vårt land, lär de snudd kunna anklaga varandra för att motparten ljuger. Vi vet sanningen; båda säger som det är; svinkallt! Sommar!

På samma sätt kan du i praktiken kunna springa på folk som har träffat mig; Fåordig! Sprudlande! Jag blir alltid tyst, och läser av, då jag har en lögnare framför mig. I domstolen får du inte ens le, än mindre yttra dig, och där är det gott om dem.

Jag kan avge ett löfte; den som lär sig detta på djupet får ett väsentligt enklare och säkrare liv. En, som inte kan det här, sa mig nyligen att jag är ”oförsiktig” som släpper in kidsen i huset. Jag har läst av båda sen länge; mycket bra människor.

Det är mycket allvarligt att ljuga är ”ingenting” i Sverige, i TRNC är det megastort. Tvärtom, som vanligt.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.