En grundorsak till de svenska problemen är mamma

blue

Jag var ute igår och träffade en brittisk kvinna, vars mor hade gått bort för två dagar sen och begrovs som igår, och min vän som var 40+ föreföll i det närmaste oberörd. Det gjorde mig lite nyfiken, och det stod snart klart att hon följt sin mamma in i döden. De som gjort det brukar vara coola för de har just varit med om en fantastisk omvänd förlossning.

n
Pappa lär mamma skjuta

Min egen mor dog idag för 27 år sedan, och även jag var med det sista dygnet och i dödsögonblicket, och andra kom till sjukhuset men för sent, nedbrutna, och fulla av fantasier.

Mammas usla ställning  är en grundorsak till Sveriges problem
nDels saknas jämställdhet helt, och jämställdhet som uppfanns i Turkiet på 30-talet, handlar inte om att män ska diska utan om att behandla alla lika.

Någon felimporterde uttrycket på samma sätt som ”allas lika värde” är en direkt felöversättning. ”Alla har rätt till värdighet”, är korrekt.

Dels saknas all respekt för äldre, och därmed erfarenhet, bildning, etc.
men främst är moderns ställning svag för att inte säga helt obefintlig.

Slutligen saknas kvinnofrid helt, och den som inte har respekt för sin egen mamma har ingen som helst respekt för någon annan heller. Är de trevliga är det bara en påklistrad fasad som brister vid minsta lilla motgång eller missförstånd.

Min egen mor bad mig skriva en bok om vissa saker, som tangerar ämnet, och jag svarade att det kan jag inte före 65-70 års ålder, men att hon såg det och tog upp det med mig visar att detta problem var tydligt  förmodligen sen 60-talet.

I Asien är mamma Gud, och jag ska visa några talande klipp hur samhället ser ut när samtliga söner säger lyriskt om sin mamma: ”Min första kärlek!”

nSvenska barn får tidigt lära sig att misstro eller hata sina föräldrar, och inte minst mamma. De får också lära sig att respekt måste förtjänas, skitsnack. Du ska visa alla respekt, och dit räknas att inte vara falsk som vatten.

Vad händer om moderns ställning är normal?
Det skapas vägskyltar som ber dig se upp därför att din första kärlek, som inte går så bra längre, bor i området.

Blomsteraffären  har stängt med rosa rosetter
o
Utanför butiken står varor hela helgen som inte får egna ben och försvinner.

För åtta år sedan tog ingen in några varor alls nattetid, fruktstånden stod öppna hela nätterna men idag stänger en del till lite därför att det har kommit så många respektlösa.

Men det är inte som i Sverige där du måste kedja och låsa fast utemöblerna. o

Jag kan utan problem ta upp fyra 18-20-åringar som liftar eftersom jag är en ny god Gud. Aldrig i livet jag tar upp liftare i Europa.

OM nån nu skulle börja sno handlarens varor lär det hamna på förstasidan i tidningen så ovanligt och respektlöst är det, så den tjuven hittas snart och utvisas på livstid. Alla gör stora ögon inför rubriken: ”Misstänkt tjuv funnen i TRNC” = norra Cypern.

o

Dels beror det som sagt på att den som inte har respekt för sin egen mor lär inte ha det för någon annan heller.

Dels har staten bestämt att barn ska ha villkorlös kärlek. Hur gräsligt de än bär sig åt ska de ha villkorslös kärlek, anses bra. De får aldrig lära sig att ge ut kärlek. De SKA HA kärlek.

I normala länder får barn lära sig att ge ut kärlek framförallt till sin mor – din första kärlek –  och när barnen blir vuxna kan de konsten att ge ut kärlek och inte bara sitta i ett hörn och KRÄVA ATT DE SKA HA villkorslös kärlek.

Sverige kallas ofta för kärlekslöst, och det blir resultatet då ingen har haft den rådande kulturens tillstånd att älska mamma, och visa att mamma är Gud, och därmed lär sig ge ut kärlek.

nNormalsystemet ger mycket starka kvinnor som vågar stå upp för vad som är rätt och fel, viktigt och oviktigt, och i Europa sägs att de är ”förtryckta” här t.ex., det är ren nonsens. Bloggaren Jan Milld var nere hos mig första gången i nio dagar och letade efter förtryckta kvinnor men fann inga.

Förutom det ”lilla problemet” anger det fjärde budordet inom kristendomen, som lejonparten svenskar är födda inom, att du ska: ”Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i ditt eget land” och om inte får du inte det.

Stämmer det budordet kommer lejonparten svenskar att bli av med sitt eget land eftersom vi svälter ihjäl gamla på hemmen nu. Folk kan larma men de gick ju inte dit med mat! ”Min mor dog av svält och törst, jag såg det själv!”

nLär dig se folks auror, och läs av de svenska mödrarnas auror så lär du få en chock; det mest förtryckta folket i hela världen?

Sätt dig sen i ett normalt land och läs av mödrar så strålar det i 9 fall av 10 om mödrars auror, och kolla sen in barnen så får du två chocker. De svenska barnen mår uselt.

PS: Pappa diskade också men höll hårt på äkta jämställdhet = behandla alla lika utifrån vad de gör, inte varifrån de kommer eller vad de har för titel eller namn.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.