Det skulle bli revolution… och miljoner åtalade svenskar…

o eSom jag har nämnt åtalas du där jag befinner mig i TRNC, gäller i hela Asien i princip, om du klagar på t.ex. ett karantänhotell på FB.

Det som just hänt så en minister meddelade via förstasidan på Cyprus Today att det blir åtal om detta beteende upprepas.

Det samma gäller om du klagar på maten på en krog också, och egentligen allt du klagar på.

Vi från väst missuppfattar ofta det hela, och tror att det handlar om yttrandefrihet, och jag ska nu ”importera” denna kultur till oss, och den kursiva texten är förmodade Svenssonutbrott på FB, och texten under är hur man ska hantera det hela här.

1.) Bilverkstan Nisses Fälgar är ett jävla rövhål! De bytte däck så satans illa så jag kokar, och tusen spänn ville de ha!

Hej, ni bytte mina däck igår, och ni vet säkert inte om det, men resultatet är rent trafikfarligt, nyanställd?
När kan jag komma in och få det omgjort? Jag förutsätter att ni reder ut hur det kunde bli så för detta  kan bli riktigt farligt för näste man om det upprepas.

2.) Maten smakade apa hos pedofiljävlarma på krogen Bättre borta än hemma! Gå aldrig dit! Fyy fan, säger jag bara.

Hallå, den här maten får ni ta ut och ge mig ny! Det måste ha hänt nått i köket.

3.) Jag bodde en natt, tack och lov inte fler, på hotellet Sova Gott och sämre skitställe får man leta efter! Handdukarna var trasiga, kudden omöjlig och fönstret kunde jag inte få igen, och när jag kikade ut såg jag att brandstegen är rostig! Vilka jävla tomtar!

Hallå, kan nån komma upp hit till mitt rum, och ta med nya handdukar och en mjukare kudde men framförallt inspektera brandstegen, den ser farlig ut! Börjar det brinna kan det bli problem här.

Du blir alltså åtalad för att du pratade/ skrev på FB istället för att lösa farliga problem, som kan skada folk. Du döljer dem med din arroganta passivitet och är medskyldig om ngn skadas. Du kände ju till problemet…

Man talar med den ansvarige först, och räcker inte det talar man med byhövdingen, borgmästarens kansli eller polisen t.ex. så att de kan lösa problemet.

Eller som SÄK-polischefen säger:
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.