Den stora blåsningen

Sagt om TRNC av en som varit här i 20 år

Tyskland brukar anses vara Europas lokomotiv, och den tiden är nu förbi. De känns minst lika lurade som turkcyprioterna, och möjligen av samma gäng, och skäl?

Det är EU som är under attack, sen länge, och det har meddelats några gånger, Trump har sagt de rent ut, att USA tänker inte hjälpa Europa.

Det tror folk, med automatik, för de ser på USA som den stora vännen, och vi kollar aldrig nått, utreder aldrig nått, vi vet att vi vet.

Jag undrar om Tyskland ens har några vapen kvar???

Nu verkar inte verkligheten vara känd, så man fortsätter att provocera björnen maximalt, och jag ser online att folk tror på allvar att väst ska kunna brotta ner ryssen.

Så de kan tänka ännu sämre

Meningen

Om Lena Holfve 18170 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.