Den farligare varianten virus, och en tossig svenska

Jag la upp ett gapskratt då jag såg video 1, som föreställer britter gissningsvis, och som motionerar hemma pga lockdown. Lösa problem får de turkcypriotiska karlarna göra, och det gör de också, så det här problemet med ett nytt virus är snart löst för vi ska inte ha fler insjuknade nu. Vi har 80 nysjuka men ingen död.

Videon säger allt om hur vi fungerar i vår europeiska egovärld så det är duktigt av cyprioterna att de står ut med oss.

Ibland gör de inte det…  jag minns då en chaufför sökte upp mig, frågade om jag kunde tala förstånd med en landsmaninna, en kvinna som sagt att hon ville ha en affär med honom, och det kränkte honom givetvis djupt.
-Hon tror att jag är en gigolo!!!

Jag förklarade att vi funkar inte så att jag kan ge henne en order att lägga ner sexhandel på stán, bara för att vi är från samma land, och han ruskade på huvudet, sken upp och sa mig att han hade en funktion i sin nalle, han kan stänga av specifika nummer som ringer in.

Jag frågade om han kan omdirigera samtal för då skulle han kunna sända hennes samtal vidare till gigoloklubben eller till en Nightclub (bordell).

Tyvärr kunde han inte det, och vår vana att sälja eller köpa sex av folk vi inte ens känner, för två drinkar på stán, är nog ett av de största problemen de har med oss.

Musikklubbar har börjat med att de bara släpper in par för att stävja vår one night stand- och raggningskultur som är förbjuden. Sexhandeln är kontrollerad och ska ske på Nightclubs och gigoloklubbarna.gigolo

According to the Turkish Cypriot media the research centre of the Near East University (DESAM) announced that it has detected the British variant at the PCR samples it had analysed at its lab.

The first sample was detected on January 3 while on February 3, eight of the ten samples examined carried the Β117 variant. A DESAM professor said the variant was spreading easily in the community and was responsible for the surge in cases of recent days.

He said that the variant raises the infection rate of the virus by 50 per cent to 78 per cent and the R0 (reproduction rate) from 0.4 to 0.7.  He added that the R0 in the north currently stood at 3.25 per cent. Källa

 

Skäl 1 A, samhället fungerar pga turkcypriotiska män…

Spread the love
Om Lena Holfve 9227 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.