De kvinnliga rättshaveristerna

Skärmavbild    kl

felaktig dödaRättshaverist är du när du vill använda polis, åklagare, domstolar som vapen för att hämnas på folk och ge dem ett helvete. Punkt slut.

Ett av de största problem vi har och har haft är just rättshaveristerna, och de behandlas och betraktas ofta som hjältar av allmänheten.

Folk skriver på FB; Jag polisanmälde, jag anmälde… och folk vrålar BRAVO! Vi har 1,5 miljoner polisanmälningar som ska hanteras av 1000 åklagare…

Men de är ett bekymmer med alla sina hitta-på-historier och det är bra om det uppmärksammas för i nuläget är det så att om jag säger på en middag bland främlingar att vi kan säkert få bort 30-40% av polisanmälningarna, om vi fick bort den gruppen, blir jag nog inte trodd.

christinaJag blir absolut inte trodd av främlingar som inte känner mig om jag skulle drista mig till att tala om falska våldtäkts – misshandels – hotanmälningar.

Men, damerna kan skicka mordhot till sig själva via en icke spårbar mobil, no problem.

Till höger bedragaren Christina som startade insamling och som idkar känslomässig utpressning, för det var synd om henne, som dömts till 3 månader för hets mot folkgrupp. Fel, hon fick tre månader för man rev upp en gammal dom angående försök till utpressning.

Nej, alla kvinnor är inte goda. Den egenskapen sitter nog inte i könet utan i sinnet. Nej, jag gillar dem inte alls, de äter resurser i en omfattning som är nästan obeskrivlig. Folk kan nog i princip undkomma mord snart för att polisen är fullständigt belamrade av dem.

Jag skulle vilja ha bort privatåtalen, alla!
I TRNC har de ett mycket bra system. Polis, åklagare och domstolar jobbar för och med allmänheten. Klappar du till mig som främling på gatan är det deras bord men gör du det inne i mitt kök, och kan det för jag har släppt in dig själv då vi är ”vänner”, så får jag stämma själv dvs städsla en advokat som stämmer. Skattebetalarna tar inte på sig det.

Om vi gjorde det skulle 1,5 miljoner polisanmälningar förmodligen bli till 250 000 om året, och då slapp vi se 15 våldtäkter per dygn nedlagda för de saknar resurser. Polisen skulle eventuellt komma om du ringer dem också…

https://www.youtube.com/watch?v=eLtTRZqryq4

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Det finns speciellt två olika grupperingar som verkar ägna all vaken tid åt att jaga människor med fel åsikter. Ena gruppen består av vänsterextremister och kallar sig för Juridikfronten och leds av en Robin Enander som sähs vara alkad. Den anfra gruppen kallar sig för Näthatsgranskaren och drivs av en ex-snut som heter Tomas Åberg. Namnet är taget men jag minns inte det gamla namnet. Han är även ökänd för att ha drivit bondgård med jakar som ham helt sonika svalt ihjäl. Han jagar även folk som delar sådana uppgifter om honom och anmäler dom för ärekränkning. Han har även bedrägerier i sin bakgrund. Rättshaverister 2.0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.