Medberoendet syns nästan i blicken

medberoende

despot och lovar att sälja ut svensk yttrandefrihet på beställning. Och dessutom sedan ljuger om det när svenska journalister frågar vad som egentligen sades. Tobias Billström reste till Turkiet dagen före julafton för att smöra för Erdogan som en del i de svenska Nato-förhandlingarna, denna alltmer förnedrade uppvisning i svenskt kryperi. Källa


-Upp med händerna, detta är inte ett rån, det är yttrandefrihet!

terrorlandet
Klicka! En författare som tystas för det mesta

Sverige är det enda landet i hela världen som har legaliserat ISIS, samt PKK:s, flaggor för de räknas tydligen som yttrandefrihet.

AB håller på att tappa förståndet helt.

Ungefär i samma ålder, skulle aldrig någonsin skydda terrorister

Men jag tror att den analysen är fel, det är inte AB som har tappat förståndet, utan 70-80% av alla svenskor, som är under 50-55 år, därför att de lider mest synbart av det kollektiva medberoendet.

Symptom medberoende

(Erdogan är folkvald, dessutom megapoppis speciellt på landsbygden och den största fangruppen är kvinnor. I det senaste valet fick han en sultans makt (I kris får han bestämma mkt snabbt själv) därför att turkarna känner sig hotade, efter CIA:s misslyckade statskupp för några år sen, eller som en turk sa mig:
-Vi har gett honom mer ansvar.
Video 2 visar varför han har det stöd han har.)

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.