De har börjat konfiskera mark

Jag skrev att USA har varningar runt hela Sverige sen den 4 maj, och att det kan stå för att de vet något vi inte vet. T.ex. en gigantisk terrorattack som leder till undantagstillstånd och inget val i höst alls?

Vi får se…  ovan har vi en som inte orkar ljuga längre och de lär blir hundratusentals därför att de fixar inte vad som krävs av dem. De enda som lär fixa det är fascistoida människor, som Sverige har gott om.

Läkare flyr landet, 40 000 sjuksköterskor har flytt, poliserna flyr, och eftersom man uppenbarligen har börjat sno mark nu är man väl inte så rädda för några väljare. Under hela mitt liv har sittande s-partiordförande alltid börjat valrörelsen två år före valet, och nu är det lite utspel och teater, främst lögner ämnde att förnedra oss alla, och några månader innan.


När blir jag av med min mark eller gård?
Det vet man inte men hela rånet ska vara klart till 2030 så innan dess åker du på vad dessa nu av mig omskrivna svenskar redan genomlevt.  Ska man sälja? Ja, det kan man ju göra ett tag till men då lär man få dåligt samvete längre fram eftersom man i princip visste att all svensk mark är värd 0:- för privatpersoner. De kommer inte heller att tillåtas äga bolag, och SKV har under minst tio år kört genrep hur man rånar dem bäst. Det sker via hitta-på-upptaxeringar. År 2010; Skärpning Skatteverket…

Men, det här kan ju inte vara sant!!!
Det är sant, klicka på taggen Agenda 30. Det är så absurt att många som talar om det med vanligt folk blir inte trodda. (Längst ner lägger jag en film som vänder sig till de som blir rädda därför att rädsla är också något de jobbar på att framkalla.)

De kommer att plocka av alla deras mark och gårdar, allt enligt Agenda 30
Som du ser nedan tror folk att det lönar sig att protestera, skapa namninsamlingar, demonstrera och gör för många det längre fram slår militären ner dem bara. Hemvärnet började öva upplopp för tio år sedan, och vi måste gå tillbaka till Kennedy för att förstå det här. Jag ska skriva en Kennedy-artikel senare idag.

Det ska skapas ett egendomslöst prolitäriat i botten, en renodlad kommunism, och en företagsfascism på toppen. Som du också ser i texten nedan anser kvinnan att de får väl ändra reglerna, och det här är vårt största bekymmer; folk vet inte att besluten inte ens fattas i Sverige. Grannar kan säkert ryka ihop då de bråkar om huruvida det är moderaternas eller sossarnas fel.

Det är mycket få som känner till att det är meningen att Sverige ska förvandlas till ett u-land senast år 2030.

Klicka

Såväl jag, som mina läsare, blir upprörda över att man syn- och hörbart släpper in mycket farliga våldsbrottslingar / ISIS-soldater, och som härjar i en sån omfattning att vi alla gör stora ögon. Artikeln till höger kan i verkligheten handla om vuxna ISIS-soldater som släppts in som ”barn” vars uppdrag är att förinta Malmö på olika sätt.

Men ingen av oss vet ännu om planen är att sen släppa en bomb
Samlar man mängder med våldsbrottslingar där uppe, och sen släpper en bomb i huvudet på dem kan man gå in sen och stjäla uranet.

Sverige sitter på enorma mängder uran, och jag är inte helt fel ute om jag skriver att många av de marker man stjäl redan nu kan ingå i nån uranplan.

Gör man det har man gjort sig av med utåtagerande, knarkande ISIS-soldater då de har använts färdigt. Jag har suttit i Stockholms Tingsrätt i många år, och vet rätt hyfsat vad psykopater kan hitta på, också inom den egna gruppen.

Men vanligt folk kan nästan inte ens tänka sig att det ens finns sånna människor. De finns, och fanns de inte hade inte jag suttit i rätten i åratal.

Vi har med kommunister, fascister; det vill säga psykopater samt sociopater att göra.

FB-röst:
”Det staten gör mot skogsägaren Lennart i Boda är en ovärdig form av byråkratisk utpressning. Han får betalt för sin skog om han ”frivilligt” skriver på papper – men vägrar han så tar man skogen ifrån honom i alla fall. Så skulle aldrig företag eller privatpersoner tillåtas göra affärer.

😭 Jag har ringt och pratat med Lennart och han mår så dåligt att han i princip blivit sjuk. Han har lovat sin mormor och morfar att ta hand om gården och skogen och inte separera dessa från varandra.

🖊 Lennart berättar att beslutet i hans ärende är undertecknat av Miljöminister Karolina Skog (MP). Jag tänker konfrontera henne med det i riksdagen.

🌲 Avsikten med reglerna kan och får inte vara att Länsstyrelser, myndigheter och ministrar ska kunna utsätta människor för så stark press att man tvingas ge upp mark man ägt och tagit hand om i generationer. Då är det antingen fel på reglerna eller hur myndigheterna jobbar med reglerna.”

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

1 trackback / pingback

  1. De har börjat konfiskera mark – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera