Betet är svalt

loven

De flesta som har uttalat sig om statsministern anser att han nu vill locka väljare från sd, så här:
Löfvens vändning om brott – positiv till att kartlägga ursprung
Löfven delar familjer med sina hårda tag

Men det har inte fungerat; de senaste åtta åren när  s säger att ”sd hade rätt” ökar sd
Det han gör nu är att han ger sig på den socialdemokratisk värdegrunden.  Han dubblerar lobbandet mot sd dels genom att ge tveksamma ett okej, de hade rätt! Dels gör han många äkta socialdemokrater vansinniga därför att nu är han verkligen inne och tassar i sossehjärtat. Under hela mitt liv har jag umgåtts med äkta sossar och vet hyfsat hur de tänker. Jag såg i flödet på FB igår att en s-riksdagsman sa upp sig. Det kan bli strömhopp där också.

Det han också säger med sitt ”sd hade rätt” är att det är flyktingarnas fel att…  
Vi ska inte glömma bort att de är scapegoats så man nämner aldrig att det är ISIS-soldater inne.  Några av dem som tjänar stora pengar på ensamkommande… Det är säkert fyra år sen en fastighetsskojare på Cypern sa högt att ”jag är i fel bransch! Det är i flyktingindustrin pengarna finns.”

Betet är svalt
</p srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.