Ett komplext och ett giftigt problem

rislnd

Förgiftade människor kan tänka ologiskt, bli rätt rejält aggressiva, tappar omdömet liksom närminnet, eller som många UMS:are har sagt mig;
– Man blir galen av mögel!

Ja, och handlingsförlamad, det är ett av symtomen, och enligt Folkhälsoinstitutet är 1,7 miljoner svenskar drabbade av mögeltoxiner.

Det betyder i klartext att 1,7 miljoner kan inte tänka logiskt
De som är invaderade av parasiter blir också personlighetsförändrade. Är du framgångsrik i affärer? Då kan du ha en parasit i hjärnan. (Exp)

Sociologin…
Folk med bly och mangan i sig blir inte sällan våldsamma och det kan leda till ett helt liv i fängelse och stämmer denna films budskap är upphovsmännen rejält och galet aggressiva.

Vi vet inte än vad som ligger bakom bränderna
Vi vet att många är anlagda, också i Grekland där det plötsligt började brinna på en och samma gång men på olika platser.

Vad vi däremot vet är att människans hjärna blir som förbytt av t.ex. tungmetaller, och ändå gör vi inget åt dem. Alla får bara veta att de lider av nån skum ”psykisk ohälsa”… allt är psykiskt eller socialt, och det är som om vi har upphört att existera som fysiska varelser.

I princip kan mycket som sker förklaras med att de utåtagerande är tungmetallsförgiftade, och de som förefaller liknöjda har mögel i sig. De är i vart fall så många att det påverkar allt och alla.

https://www.youtube.com/watch?v=smDsWOrrpY0&feature=youtu.be

Löfven vägrar tala om immigrationen och många menar att valet i år handlar om just den. Lite absurt därför att besluten fattas inte i Sverige. Vi upphörde som en egen nation år 2002.o


Endast afrikaner, och jag
I det hus där jag har en möblerad lya för tillfället på Norra Cypern bor uteslutande afrikaner, och jag.

Man kan säga att jag redan nu vet hur det blir då FN petat in en miljard afrikaner i väst.

De låter ibland efter 24.00, men det är för att de är unga studenter, och för övrigt är de mycket artiga och inte minst hjälpsamma.

Några har vräkts då de parkerade hänsynslöst t.ex. men 97% av dem är mer än reko.

Norra Cypern är ett konsekvenssamhälle vilket Sverige inte är för i vårt land vräks du nog inte om du parkerar hänsynslöst. Det sker inte där nere heller. Du varnas, och när du struntar i varningen vräks du men mer för att du inte respekterade varningen än att du parkerade vansinnigt.

Men afrikanerna i Europa känner jag inte alltid igen
Det största problemet med de som stormar in i Europa nu är förmodligen att de är grundlurade, och när människan luras svårt kan hon nog svara med aggression.

En av de saker de får veta är att vi i Sverige t.ex. helt saknar arbetskraft själva och att man kan plocka pengar från träden som löv ungefär.

En afrikanska sa mig; ”Dessutom kan man inte komma hem igen utan att vara miljonär för alla förväntar sig att man blir det med automatik om man åker till Europa.”

När det bara är män i vapenför ålder skulle i vart fall jag betrakta dem som soldater. När de stormar gränserna ser jag dem som invasionssoldater.

Man måste kolla på vad folk gör, och inte varifrån de kommer.

Sverige ett Muslim Broderhoodland?
utvissej1958 skrattade Egyptens Nasser åt Muslim Brotherhoods krav, och idag har vi den situationen att de är förbjudna i t.ex. Egypten.

De har dömt ut livstid i just Egypten. Vi har dem inte alls på Norra Cypern, ingen har ens vågat försöka ta sig in där, och jag vet att Saudi har också klassat dem som terrorister. Etthundratio av dem har just fängslats i Nigeria.

Ni har dem på gatorna, i P1 och i tidningarna, och jag möter ISIS-folk på gatorna i Sverige och redan på Arlanda.

För mig är det mer än urskumt att se dem ”live”, och på gatorna i mitt barndomsland, och jag vet ju att om vi förflyttar mig och dem till vilket land som helst i Mellanöstern, utom Iran, lär de gripas.

Eller, som jag har skrivit förr; Ni debatterar med dem som alla andra låser in. Saudi har byggt en 600 mil lång mur för att slippa dem av skäl UD borde reda ut innan man vurmar för just denna grupp.

https://www.youtube.com/watch?v=AG_m4LKOCBk

Läsare har försökt få mig att se / förstå att muslimer inte gillar hundar 

o
Jag och min hund är ute och går samman med fyra gatuhundar som får mat av väldigt många människor varför de sällan är hungriga.

Jag är ledsen men jag har inte den referensen alls. För 30 år sedan red jag på en kamel in i staden Petra i Jordanien, och kamelföraren hade två hundar som löpte med, och som han älskade.

För 35 år sedan var jag första gången i Alger och min chaufför där hade en hund han älskade. I Indien har jag träffat muslimer som älskar hundar, och min egen hund är just nu hos en muslimsk familj.

Vi har tidigare sett videos att man använder polishundar i dessa länder, och på Norra Cypern gör man det frekvent också knarkhundar vid t.ex. flyget.

En läsare skrev; ”om ett djur anses orent av religiösa skäl så är det inte svårt att föreställa sig att det får konsekvenser för hur det djuret kan upplevas och behandlas utanför hemmet.”

Jag har kollat med en högutbildad muslim idag och hundar är inte orena alls av några religiösa skäl. Påbudet rörande hundar har sin rot i att deras saliv innehåller något som inte är bra för människan. Det är saliven som är oren – inte hunden i sig.

Låt aldrig din hund slicka dig i ansiktet mer, skriver Nyheter 24. Det finns i det här fallet ingen polarisering avseende hundsaliven.

saudi
Baskettjejer i Saudi

Jag är ingalunda säker men det kan nog vara så att ni inte bara debatterar med dem alla andra låser in.

De har en fristad i Sverige varför ”alla” ISIS-Muslim Brotherhood-människor drar hit / till väst?

Nu har myndigheterna granskat dem men jag kan inte känna alls att de gör samma bedömning som i Mellanöstern.

Skälet till att länderna där nere är stenhårda beror på två saker vad jag har kunnat utreda; dels är de terroristklassade och dels är de alla äkta muslimers värsta fiender.

Med stollarna följer ett helt paket påståenden, som jag aldrig kommer att känna igen, därför att det är bara de som bär upp sånt och de är förbjudna i 40 muslimska länder. T.ex. påståendet att flickor inte får ha idrott.

Varför? För att det muslimska bankväsendet hotar västs bankväsende, tror jag.
Deras system är ursmart, och vi borde införa det igår.

Gifter bakom feltänket?
Idag är det två år sedan som jag drog igång det som skulle bli UMS.

dottharNått år senare var jag nere på sjukhuset i Indien, se bild högts upp, och skaffade  läkare som numera servar oss online via Skype.

Den första människa jag testade en del metoder på var en svensk gäst, en 70-årig kvinna, vars hår var helt dött.

Hon fick varannan dag ett par av de drycker vi använder som bas idag.

Metoderna vi använder har fått grönt ljus av läkarna i Indien och jag hade själv använt samma i Indien tre år tidigare.

Dött hår är en kraftig förgiftningsindikator, och med tiden påstod hon att hon mådde mycket bättre på ett par veckor. Hon hade också en extremt fårad ansiktshud, och det är ett annat kraftigt förgiftningstecken.

Kraftig hjärndimma
Hon klarade inte av att boka sina flygbiljetter själv, och hjärndimman var påtaglig. Jag kunde inte göra så mycket där och då men det hela ledde ändå till att jag var rätt säker ett år senare på hur UMS skulle / måste drivas långsiktigt.

En så kraftigt förgiftad människa som denna gäst var blir ingalunda återställd på ett par veckor men kännbart bättre då giftintaget upphör. Hon kände sig också mycket bättre, och tackade mig för att jag hade räddat hennes liv. Det är en sanning med modifikation. En rot jag gissade var fluor därför att det är mycket av den varan i det län hon kom ifrån.

Det finns en stark koppling mellan kemikalier — bland annat fluor — och antalet barn som får diagnoser som autism, dyslexi och ADHD. Källa DN

sverigessyn
Svensk attityd avseende Muslim Brotherhood

Skälet är att kemikalierna ger en läckande tarm, som i sin tur leder till att du inte kan ta upp näring, och du får en näringsbrist som är i klass med då en människa svälter.

Till håret finns ingen näring alls… inte till hjärnan heller varpå du t.ex. inte klarar av att boka biljetter själv.

Du blir värnlös
Kemikalierna och t.ex. mögel skapar en människa som i princip inte kan varken försvara sig eller läsa av verkligheten korrekt.

saudis
Saudis attityd mot Muslim Brotherhoodfolk

Gifterna kan mycket väl vara ett skäl till att västs ledare t.ex. inte gör samma analys av ISIS-folk som t.ex. Saudis ledare bevisligen gör.

När du kommer ur din förgiftade miljö, och t.ex. tar dig till rena Cypern som min gäst gjorde, blir man med automatik lite bättre då giftintaget upphör och kroppen får mer näring.

Eller som läkarna säger; ADHD är egentligen näringsbrist.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.