Är det så man blåser folket?

Skärmavbild    kl

Rädsla, rädsla, rädsla… får folk att slåss om vad som är A och B…
What do the Epstein’s of the world really do to serve the elite? Blackmail is a big part of this. Joe Martino and Richard Enos discuss how blackmail is used to control world leaders and powerful figures around the world.

https://www.youtube.com/watch?v=68xGZ2nGRm8

media

Man styr oss…

Man har först MSM, en kontrollerad media, som har sin agenda t.ex. att få oss att lämna landet, dvs. de förklarar vart vi kan ta vägen.

Paradis för pensionärer… mycket lägre skatt!
Vi flyttade…underbart!

De låga pensionerna ska absolut driva ut folk från EU till lågprisländer som TRNC, Thailand, Indien etc. Det är nog vitsen med dem. Jag får ut 6.900:- i pension, och den räcker inte långt i Sverige, men här kan du se den som mellan 2 och 3 mer dvs min köpkraft här är som gissningsvis 17. 000:- i Sverige. En klippning kostar 60-90:-, osv.

fascismMSM rapporterar numera också varje väskryckning som sker… för två, tre år sedan var det helt locket på, och det var väl så man skapade alternativmedia.

När man skapar en fascism ska folket göras helt besatta av brott och straff dvs. du ska se en svartmuskig typ framför dig – inte socialgrupp 1+2:s busar.

MSM talar om att du får absolut inte vara nationalist – det är det vi ska bli. Först NWO, och sen när dagens ledare är borta faller det samman, och vi kommer att skapa små, små samhällen och enheter som en ren backlash – därför ska vi bli nationalister nu.

Alternativmedia berättar sanningen!!!
Och spelar mot… så vi blir nationalister, och besatta av svartmuskiga brottslingar, och när man avskaffar strejkrätten tiger båda.

Mord, bränder, våld, våldtäkter…  
Men, det stämmer nog inte även om jag är övertygad om att ISIS-soldater kör skymningskrig och de 40 länderna är uppe och avrättar folk.

Just våldtäkter vet ingen hur många det är som är ”riktiga” och hur många som är det som  förr hette sexuellt ofredande.

Skärmavbild    kl

-och det är den slutats vi ska dra; enda som skriver sanningar är alternativmedia. Problemet är bara att de inte gör det; kvalitén är urusel. Vill man ha vettig information ska man nog läsa utländsk press.

Du kan ta fram vilken statistik du än vill
Skärmavbild    kl
Allt brakar uppåt från 1975 för det är då vi lämnar allmänpreventionen – straffen ska skrämma andra att låta bli att ens begå brott.

Vi går över på individualpreventionen – alla påföljder ska vara bra för gärningsmannen, och man såg efter tio år vart det skulle barka, och därför sa jag upp mig.

Men det dödliga våldet är lägre oaktat avrättningar på gatorna.

Båda ser nogsamt till att vi inte får några viktiga nyheter

medicinA new DNA structure inside human cells known as the “i-motif”, has been identified by scientists. This form resembles a twisted “knot” of DNA, instead of the well-known double helix first described by James Watson and Francis Crick. Läs mer

Energiläror får inte finnas
Absolut inte! Nedan har vi en video med en energifråga som jag köper direkt.

De flesta gör tvärtom, vilket min väninna från Saudi hade noterat att vi gör.

Är det så man blåser folket?</a/></a></p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.