Fallet har fått stor uppmärksamhet inom alternativmedia

Fallet har fått stor uppmärksamhet i vissa alternativa kanaler, där mamman och pojken har kallats Anna och Elias. Ett stort antal personer har ställt sig på mammans sida och spridit rykten om att pojkens pappa utsatt 8-åringen för sexövergrepp och misshandlat honom – och att socialtjänsten och polisen består av pedofilringar som ”skyddar andra pedofiler”. Läs mer

”Ingrid och Maria” har läst samma dom som jag
Jag noterade att ”fallet” svepte runt på sociala medier men jag brydde mig inte. Min tändning kom då en FB-vän jag aldrig mött live, som stöttar mamman, sa mig att ett bevis på korruption är att rättens ordförande byttes ut / var ny dagen före senaste sessionen.

Då började jag undra hur de tänker?
Nämndemännens namn i ett mål offentliggörs samma morgon som förhandlingen går av stapeln så vill du muta / hota dem har du fem minuter på dig att fånga in tre eller fem lekmannadomare.

Utse rättens ordförande sent, på samma sätt, gör man också ibland, och sker det kan vi vara rätt säkra på att ingen utomstående har kommit åt sittande rätt i förväg.


Nu skriver jag inte denna text för att döma eller ens söka sanning

Jag vill mer peka på att det har saknats balans. Jag drar därför fram en del, finns rätt mycket men jag kan inte skriva detaljerat utan att på sikt skada pojken, och som inte framkommit alls, och det vill jag belysa.

”Fallet” tål ingen som helst granskning egentligen
Gissningsvis har jag dömt i tusen mål i Stockholms Tingsrätt, och jag har under tio år också haft rätt frekvent kontakt med ärenden som i det här fallet. Det ser jag själv som skäl till att jag inte brydde mig från början – mätt på tragiken. Jag är också på det klara med att det har verkligen hänt nått i domstolsvärlden som inte luktar speciellt gott.

Men, jag blev som sagt intresserad, och gick igenom domar och förundersökningar och jag nickar igenkännande inför Ingrid och Marias text om saken.

Välkänd snedseglare
I början när jag grävde fann jag att en i domstolsvärlden ökänd f.d. polis, som avskedades, var nån form av teamledare runt modern, och då kan i vart fall jag säga på rak arm att det bör vara en sanslös och just en ensidig härva och röra.

Leif GW om just denna fd. polis; ”En person som uppmärksammats i de här sammanhangen är den före detta kriminalinspektören NN, som flyttades från Polishögskolan på grund av att hon inte ansågs bedriva en seriös undervisning. Med henne var det ju så att oavsett ärende så hittade hon alltid styrkta incestanklagelser. Några av dem var sanna, andra var det inte. Det är ett kolossalt stigma för den som utpekas för ett sådant brott.”

Jag instämmer.

Det visade sig vara just en härva
Jag började läsa vad ”teamet” skrivit om ärendet, och så jämförde jag med fakta, och kom fram till att om de inte ljuger direkt, så vilseleder de eller misstolkar kraftigt, av typen att det är skumt att rättens ordförande utses sent inför sessionsdagen. Det är vad även Ingrid och Maria kom fram till att de vänder på sanningar.

Det fick mig att gräva upp pappan
Jag har läst hans FB-vägg, kartlagt hans bekantskapskrets i flera sociala medier, och jag har kollat in mängder med matbilder, då hans passion tycks vara god mat. Mannen är en framgångsrik företagare, han bor i en bostadsrätt centralt i en stor stad, och han äger en båt i mångmiljonklassen.

Han har vänner ur bl.a. kultureliten, och den förknippas tydligen med knark? En gemensam bekant vi har är i 80-årsåldern, och har ett helt liv bakom sig inom kultursektorn, och har aldrig rört narkotika, och det kan jag och statistiken gå ed på. Knarkares medellivslängd är 29 år, och alkoholister 48.

Pappan är ostraffad, och det är inte direkt vanligt att ens sexbrottslingar debuterar efter 50 års ålder. De flesta har gjort sin karriär via den så kallade brottstrappan, och startat i tonåren, och det gäller även socialgrupp 1+2 och sexbrottslingar. Det är begripligt eftersom vi talar om gränsöverskridande beteenden.

 

I ett FB-inlägg vädjar pappan till kompisarna, och frågar om någon har bra förankring inom polis-åklagar-domstolsvärlden för han vill skynda på ärendet att hans son är kidnappad. Inlägget känns spontant och desperat och inte planerat av en pedofilring för flera år sen, och som ska syfta till att lura t.ex. mig idag.

Modern bor i en liten hyreslägenhet långt utanför storstaden, och i förundersökningen finns en hel del SMS-texter, och av dem framgår att hon har en dålig ekonomi.

Det sägs nu att hon inte kan arbeta p.g.a. situationen med sonen. Det finns dock inga spår alls på Internet att hon någonsin har arbetat. Hon har startat ett konto på Linkedin men anger endast att hon är student, också framöver, och kvinnan är snart 50 år. Vad jag kan se är kvinnan helt karriärlös.

Ett vittne som inte ska släppas fram alls
Det framgår också via sända SMS att hon haft en romantisk/ sexuell relation med ett av teamets expertvittnen, de har kommunicerat via SMS över 1.800 gånger, och att denne har fixat ett lån på en kvars miljon.”Teamet” rasar över att ingen tycks ta ”experten” på allvar… och så där är det sida upp och sida ner; jag tar mig för pannan!

Varför tar jag mig för pannan?
Det faktum att jag tar mig för pannan i ett skulle alltså bero på att precis alla inblandade är korrumperade men det är t.ex. olika utredningsmän i olika avsnitt. En ”liga” inom polisen – socialtjänsten – borde minimera antalet aktörer för att minska risken för upptäckt.

Har de mutat precis alla har de även hittat och mutat minst två datatekniker, på två olika banker, samt minst två tekniker på telefonbolag, plus samordnare som tar in och fördelar jobbet, för att få dem att skicka in falska SMS-listor och kontoutdrag.

Allt går ju, men det förklarar inte varför det inte är pappan som kidnappar pojken, går under jorden, och lever i Sydamerika på sina tillgångar och sin jättebåt, och där förgriper sig på pojken. Jag har sett enorma mängder rättsläkarbilder på slagna, och också sexuellt utnyttjade barn i mina dagar, och de har en helt annan blick än den jag ser hos just denne pojke.

Det finns heller ingen anledning att höra t.ex. ”expertens” dotter där jag ser på frägeställningarna att man vill utreda om dottern kände till att hennes 75-årige far har sex med en 25 år yngre kvinna som han sen skriver rättsintyg om… och i princip ser till att hon får ekonomiska medel nog så hon kan kidnappa barnet.

En i teamet har kallat just denne expert för ”ett viktigt vittne”, och i mina ögon är han en katastrof som vittne betraktat. Jag ställde två frågor om det till en ”teammedlem” men har inte fått svar än. Jag förstår överhuvudtaget inte hur ”teamet” tänker, och om vi haft åklagare med lite stake borde ”experten” ha åtalats för medhjälp. Han greps men släpptes.

Pappan verkar inte själv känna någon ur domstols-polis-socialvärlden, och teamet runt mamman hävdar att skälet till att fem soc-utredningar, och att tingsrätten två gånger dömt ensam vårdnad till fadern, och trots att hovrätten fastställt tingsrättens dom, beror enbart på korruption. Vi talar nog om totalt hundra personer, alltifrån olika utredare inom polisen, telebolagets personal till den sent inslängde rådmannen, och minst ett tiotal  helt olika arbetsplatser, som alltså ska ha mutats / ingå i en pedofilring och en hel del av dem är kvinnor.

Detta sker i ett land där Kapten Klänning, en högt uppsatt polis, åkte dit
Jonas Trolle var vikarie som chef på på City-polisens människohandelssektion i Stockholm hösten 2009. I boken beskriver han att en känsla av overklighet sköljde över honom när namnet på den misstänkte presenterades. Kunde detta verkligen vara sant? En av landets mest högprofilerade polischefer – och en gång hans egen rektor på polishögskolan. En grov sexförbrytare? En liten arbetsgrupp sattes snabbt samman. Uppgiften var att under största möjliga sekretess undersöka om det fanns någon grund för misstankarna, om de gick att styrka. Eller avfärda. Läs mer

Pappan klickar på ”Gilla” ibland, och bakom finns vuxna kvinnor
Han är med i två större sällskap med idel vuxna, och han är initiativtagare till en insats runt vuxna hemlösa, och det existerar ingen koppling som jag kan hitta till t.ex. barngrupperingar.

Pedofiler föredrar nog att dra runt som jultomte istället för att hjälpa vuxna hemlösa
Vad jag får fram har pappan aldrig varit ledare för Unga Örnar, lett någon barnkör, etc. ELLER det motsatta, eftersom de ofta lever dubbelliv, hittar jag inga tecken på att han är engagerad i organisationer som arbetar mot sexbrott mot barn. Polisen har givetvis utrett hans dator, och jag skulle bli mycket förvånad om de hittat annat än matbilder, och de bör haft span på honom, och han är aldrig utredd för brott och jag kan inte se att han begått några heller.

Text från moderns FB

Jag tar mig för pannan i ett!
Den här typen av ärenden, där mamman säger en sak och pappan det motsatta, och vice versa, är nog ett barns värsta mardröm.

De gånger jag har haft kontakt med liknande ärenden har jag tittat på hur föräldrarna är mot barnet.

Gör jag det i detta fallet tar jag mig för pannan en gång till därför att mamman har fotat pojkens könsorgan, och spridit till folk hon inte ens känner, och hade pappan gjort nåt liknande hade de ROKS-kvinnor som omger modern säkert gått i taket.

Till höger finns en text, som jag hämtat ifrån moderns FB-konto, och jag hittar ingenting som tyder på att fadern velat kontrollera hur andra ser på hans barns mor. Men jag hittar verkligen precis just det avseende modern och ”teamet”. Hon projicerar, och talar om sig själv, är min bedömning.

Ett pärlband olämpliga beteenden
Mamman genomför också direkta, men olämpliga och usla, förhör av pojken och jag gissar att man har aldrig trott en sekund på hennes historier varför man heller inte har bett specialutbildade incestpoliser utreda. De är erkänt mycket skickliga, jag har sett dem själv i aktion, och de kan genomföra förhör utan att barn ens förstår att det är förhörda de blir. Det känns som ett misstag, med facit i handen, att man inte låtit proffs på rätt rotel göra en specialistutredning.

Mamman har lagt ut en handskriven lapp, som ska ha författats av pojken, som sin huvudbild på Facebook (!), och har tidigare publicerar annat helt gränslöst material, och det ser jag som ett grovt utnyttjande av pojken.

Jag är efter femton timmars studier förvånad över att hon har umgängesrätten kvar
Det finns också bilder som säger mig att hon inte kan skilja på sin egen och sonens identitet dvs hon har ett incestiös betraktelsesätt. Det finns också bildmaterial jag studsar över där pojken är uppklädd för att matcha modern, som om han var hennes partner.

När man dömer i just incestmål ska man kartlägga hur kommunikationen är mellan de vuxna och barnet. Det är inte så att en förälder hoppar på sitt barn sexuellt utan att också ha ett incestiöst förhållningssätt generellt. En fader vänder t.ex. sin fru ryggen, och frågar istället sin femåriga dotter om hon tycker att hans slips är snygg, osv.

I Sverige erkänner man knappt att det finns kvinnor som förgriper sig sexuellt på barn
Jag har själv haft två fosterbarn, för nu 35-40 år sedan, som var offer för incest där modern var förövare, och eftersom de är över 55+ nu, och vi har talat om saken, har jag full insyn. Det tog en evinnerlig tid innan de omhändertogs för Sverige har den grundsynen; kvinnor är alltid goda.

Men det kanske är på gång?
Tre kvinnor har nu åtalats för bland annat grovt utnyttjande av barn för sexuell posering. En av dem, en 36-åring, misstänks också för grova sexuella övergrepp och våldtäkt mot barn. Åklagaren Emelie Källfelt beskriver kvinnornas roll som producenter.

Det är de som haft tillgång till barnen, och det är de som dokumenterat antingen poseringar eller övergrepp och sedan skickat till en konsument, säger hon. Källa

Jag har aldrig sett ordet ”levebrödsbarn” – mer än i mina egna texter
Men att de existerar har jag lärt mig efter många år i domstol. ”Experten”, som fick fram en kvarts miljon, skriver också i ett SMS att han tror att det är bra / viktigt om mamman skaffar sig ett arbete. Det tror inte jag kommer ske i rödaste rappet utan jag väntar mig nog insamlingar via sociala medier, då hon dömdes för grovt förtal, och ska betala skadestånd till fadern och sonen. Den vägen kan hon få även nya främlingar att grovt förtala fadern, igen!

Kvinnorna som agerar
Två av ”teamkvinnorna” har bolag, som går uselt, och jag väntar mig även t.ex. bokproduktioner ifrån det hållet. Sker det skulle jag inte tveka en enda sekund att läsa alstren, och sen bemöta dem i bokform. Men jag gör det inte i första svepet därför att skriverier är på sikt inte speciellt bra för pojken som gissningsvis läser dem i 15-20-årsåldern.

Jag kan inte föreställa mig i sinnevärlden att han behöver mer ”hjälp” för att få tokspel och utbrott längre fram. Den som inte känner oro för just denne 8-åring vet ingenting om utsatta och använda barn.

Vi behöver befria oss ifrån tron att alla kvinnor är alltid offer och goda –  män är alltid onda
USA:s kongress lär hjälpa till med det. Inte för att jag tror att svensk press meddelar vad de håller på med, se video nedan.

Jag är också rätt säker på att barnet aldrig ens hade fötts, de var inte gifta, om inte fadern hade varit välbärgad, och vilken sekund som helst förstår du på djupet vad jag menar med mitt ord ”levebrödsbarn”, som är skapat efter en djup och lång erfarenhet ifrån Stockholms Tingsrätt.

Det ”normala” med levebrödsbarnen är dessutom att fäderna aldrig tillfrågas, om de vill bli just pappor, och rekordet är en som hade ett barn, och åtta betalande pappor, som alla lovats anonymitet…

Ett motiv att producera en sån bok, t.ex. om tio år då pojken är vuxen, skulle däremot kunna vara att få belysa dessa våldsamt aggressiva och i mitt tycke sinnessjuka kvinnor, se video 1, som idag är ett emigrationsskäl eftersom de har bidragit starkt till att förgifta precis hela Sverige, och de har skadat varje kvinna som går i ett par trosor.

Just Ingrid C. vill slopa den kvinnliga rösträtten!
Det är inte helt obegripligt. Men jag tror att det kan räcka om landets friska kvinnor tar tillbaka makten och bestämmer sig för att dessa hatmänniskor, se video 1, ska inte ha nån som helst trovärdighet. Det är på gång, eftersom fem soc-utredningar och tre domstolar inte har fallit till föga i det här ärendet. Dessutom är röstandet i sig överreklamerat, som jag ser på det.

Lagarna är i princip skrivna av män för män
Som kvinna måste du begå urtypiskt manliga brott – slå folk på käften – för att du ska åtalas. Förr åtalades aldrig kvinnor därför att maken fick ta straffet, om det var nått, vilket brukar få tokfeminister att påstå att kvinnor aldrig begått brott alls om man kikar historiskt på frågan. Mycket av det giftiga kvinnor hittar på leder aldrig till åtal, och jag tog upp en del av det i min bok ”Könskriget”, och varför vi behöver lagar skrivna av kvinnor för kvinnor.

Kan ju bli en skojig Holfvebok om man fokuserar på damerna, och inte på ett specifikt barn
Det faktum att rättsväsendet har varit väldigt mjäkiga är en brist och det förefaller inte vara utrett om det är mamman som ger sonen blåmärken. Men de bilder jag sett – som finns i förundersökningen – är av en sån art som 8-åriga pojkar får ”jämt” om de rör på sig. Misshandlade barns kropp och hud brukar se ut på ett helt annat sätt, än vad som här är fallet, därför att vuxna som verkligen slår barn tappar kontrollen helt, och då blir det kraftiga skador.

Jag själv hade nog velat se fyra års fängelse
Åklagaren borde nog ha stämt för människorov, och det var kanske på gång eftersom hon häktades? Gissningsvis gjorde de inte det då de inte var säkra på att vinna det. Åklagare får inte stämma alls om de inte själva tror att de ska ro hem det, och det hade nog varit svårt i ett land där kvinnor alltid är goda.

4 kap. Om brott mot frihet och frid
1 §   Den som bemäktigar sig och för bort … ett barn … döms för människorov till fängelse på viss tid, lägst fyra och högst arton år, eller på livstid.

Är brottet mindre grovt, döms till fängelse i högst sex år.
Lag (2009:396).

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Trackback / Pingback

  1. Konsten att skydda en pedofil – Fallet har fått stor uppmärksamhet inom alternativmedia – Bakom kulisserna

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.