Se igenom yttrandefrihet och globaliseringen

Skärmavbild  kl

Om du ska må bra i helgen, i den röra som är, måste du ha kul och göra roliga saker, som höjer dina frekvenser, och du måste njuta av livet och den vackra försommaren. Därför ska vi idag avhandla världens största faror så kan du sluta fundera över dem och sen tar vi helg – även jag är ledig i helgen.

Längre ner ligger en video, där det påstås att globliseringen kommer att falla, och när Skärmavbild  kldet sker jublar givetvis Gula Västar med flera i tron att de har påverkat det hela

I NWO:s kortlek finns ett kort kallat ”The Yellow Card”… och en polis bankar på en som är iklädd en gul väst.

Nåväl, som jag ser det har man velat provocera fram nationalism, inget annat, till och med tydligt i Indien och det lär helt säkert lyckas.

Globliseringen ska alltså falla
Man kan inte påstå, å ena sidan att ”världen styrs av psykopater”, för att i nästa sekund bortse ifrån att de är världsberömda för sin manipulationskonst.

De länder som varit väldigt lite nationlistiska har provocerats hårdast. nDet betyder inte att NWO faller, men vi kommer att motsätta oss globaliseringen i tron att den är NWO, och när den faller lär många tro att vi har brottat ner NWO.

Vi ska uppleva att de som protesterat har pratat omkull globaliseringen. Just nu tar YouTube ner tusentals konton drivna av samhällskritiska röster, se sista videon.

De får alltså inte prata
Skärmavbild  klOrdet ”yttrandefrihet” har 1 840 000 resultat just nu på Google, och det lär skrivas spaltmil om att vi inte får prata.

Få nu levande människor i väst kommer att anse något annat än att det viktigaste som finns är att prata, debattera, demonstrera, osv.

Det är redan så att du kan inte sitta på en middag och kläcka ur dig att prata måste vara det minst viktiga. Folk lär kasta sig över dig:

-Man måste (få) säga vad man tycker!!!

Skärmavbild  kl
Klicka

Planen är givetvis att få oss att prata ännu mer, än vad vi redan gör, och gömma undan alla som agerar.

Inga hemma-hos-reportage hos uppfinnare!!! Inga artiklar om att stora problem blir lösta!

Eftersom tanken är skapande ska vi inte ha tankefrihet – men det tänker vi inte på…

Men våra tankar styrs, som vi ser tydligt via kortleken, mycket hårt via MSM, kontrollerande oppositioner, NWO-agenter, etc.

Här ska vi inte prata!
Räkna med enorma debatter, om att vi inte får prata, och om att videos tas ner från YouTube, osv. Där jag befinner mig får man inte prata, på västs sätt, för är det ett problem måste du handla direkt. Du ska inte sitta hos grannen och prata om ett problem. Du ska söka upp polisen, byhövdingen, värden, borgmästaren och skulle din bil stjälas, sker en bilstöld vart femte år, så måste du gå till polisen omedelbart. I annat fall är du ansvarig för att en tjuv kan stå på. I väst kallas det ofta att man saknar yttrandefrihet här vilket är fullständigt nys.

Skärmavbild  klInte tänka!!!
Därför ingår det också att förakta intellektuella, som ska stå för just tankefrihet, och det slutfixade Akademien, och vi har tidigare studerat hur författare som t.ex. Anna Wahlgren ”avsattes”.

Om du lyssnar på vår statsminister, och de flesta politiska ledare, så hör du att de kan prata och prata men de har ett torftigt språk.

De förstärker att MAKT får man genom att prata
Jag kan säkert namnge tusentals människor som debatterar haven… men det är inte de som slutligen städar dem.

VERKLIG MAKT uppnår du alltså genom att handla, och därför hade vi skoldebatter – vi skulle tidigt lära oss att debattera.

Skärmavbild  klNu lär det bli debatter runt SR:s ”nyhet” att ISIS-folk avrättas – men svensken lär inte få veta att det är 40 muslimska länder som gått samman för att HANDLA, och sopa ISIS-folket av jordens yta, därför att var och en av dem har dödat 10 000, ofta muslimer, och våldtagit tusentals kvinnor.

Det lär man inte säga eftersom svensken ska läras att ISIS = muslimer, och att det är okej att våldta kvinnor i länderna häromkring. Vi har inga alls i princip, sker nån bland studenter vart tredje år, för du får lätt 7-25 år fängelse för en våldtäkt här i hela regionen. Ingen som vågar – mentaliteten saknas helt.

Vi har alltså den helt absurda situationen att ni debatterar de som alla andra låser in eller avrättar. Ni har ISIS och Muslim Brotherhoodfolk i mängd och trängsel där uppe och här finns ingen därför att de är förbjudna. Vill du slippa skogstokiga ”muslimer” ska du alltså åka hit på semestern.

Funderar man ett par varv på vad som pågår rakt under våra näsor på Sveriges gator och torg så går det egentligen bara att komma till en slutsats, Islam måste stoppas här och nu. Läs mer

Det fiffiga är att om du pratar och reagerar kan du inte agera
isisHjärnan hänger inte på aktioner efter reaktioner – saken är redan klar!

Det är alltså viktigt att hålla oss instängda i en pratkultur – mycket snack och absolut ingen verkstad – samt i rädsla som sänker frekvenserna – och vi ska inte tänka själva.

Lyckas de 40 länderna bör nedbränningen av Europa ställas in och de muslimska länderna håller på för fullt för att om möjligt slippa att en hel värld tror Skärmavbild  klatt de är ISIS / Muslim Brotherhood.

MEN jag är 100% säker på att de lär kritiseras för att de låser in / avrättar dem. Hemskt!

Statsministern var upprörd för att Irak ens fängslar ISIS-folk…

När Saudi avrättade Jamal Khashoggis skrek väst att Saudi gjort sig av med en systemkritiker och en amerikansk journalist, och vi har sett tidigare att han var en stor drog- och vapenhandlare i ISIS/Muslim Brotherhoods tjänst. Man förstår inte, eller vill inte veta, att han var en nyckelperson som måste avrättas om aktionen de 40 håller på med ska lyckas. Möjligen för att västfolk inte vet vad faror är, och förnekar döden??? Aleksandr Solzhenitsyn skrev att västfolk förstår inte vad faror är längre.

https://www.youtube.com/watch?v=tiuzwnnM0NI

 

Den superkristna synen
Jag har en gammal läsare, som befinner sig i TRNC i två månader med sin fru, och båda är ”superkristna”, eller vad jag ska kalla människor som lever helt med, i och efter bibelns texter? Läsaren har uppgett att mina bloggar har ändå (!) betytt mycket (!) för att förstå (!) helheter.

Sist jag såg min läsare live hade han just bett för en av mina (muslimska) handlare som belönade honom med en flaska gratis vatten, tackade, och sa att värken blivit mycket  bättre.

Skärmavbild  klJust Saudi anses enligt väst vara det land som är mest ”emot” kristna men det är en sanning med modifikation därför att Saudi anses också vara ett av världens säkraste länder för kristna.

Det blir helt absurt då han går säker där men inte i Göteborg… Saudi har 1,2 miljoner kristna, och det de inte får göra är att försöka påverka på allmän plats.

De får fira jul och påsk men kristen aktivism får de sköta privat och inte offentligt.

Läsaren skriver och vill att vi ser lite filmer:

Hej Lena,
Skärmavbild  klSverige med andra länder har systematiskt demoraliserats, för att destabiliseras, för att skapa inbördeskrig och kaos, för att få till New World Order.

Vilket är Antikrist uppenbarat i sista tiden, och bakom allt detta orkestrerat finner vi Romarriket version 2; Vatikanen och jesuiterna (tillsammans med deras hantlangare).
Bibelns profetior är tydliga för dem med ögon att se med.

Spirituella saker kan bara urskiljas med spirituell urskiljning – därför måste vi be om Helige Ande att öppna våra ögon. Vi kommer stå ansvariga inför Gud vår Fader och domare;
Mvh
NN

Författaren G. Edward Griffin har vi mött förr

lb
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaThis is G. Edward Griffin’s shocking video interview, Soviet Subversion of the Free-World Press (1984), where he interviews ex-KGB officer and Soviet defector Yuri Bezmenov who decided to openly reveal KGB’s subversive tactics against western society as a whole.

Nästa film, Yuri Bezmenov Full Interview & Lecture – HQ, kommer sen automatiskt.

Jag ler lite, och minns min gamla smarta husläkare som sa mig då jag var runt 14 år att ”knarket har Sovjetstaten börjat sprida i väst för att förstöra befolkningen”.

Skärmavbild  klDet ledde givetvis till att jag avvisade all form av narkotika – vem vill jobba gratis åt KGB? Inte jag.

Om vi nu förstått att manipulerande styrt världen länge har vi bara ett uppdrag och det är att inte gå på manipulationerna. Psykopater blir helt maktlösa om de inte kan manipulera.

Skaffa dig ett batteri motåtgärder av typen;
– Aha, nu försöker de skrämma mig igen!
Ställ sen till med en fest!
Trevlig helg!

https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4&list=PLgxodFTuL8a1gRS-CcLtLnE1AbWrXecTV

https://www.youtube.com/watch?v=MV96d8cdW4k

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Din artikel: ”Se igenom yttrandefrihet och globaliseringen” hänvisar till en video där
  G. Edward Griffin intervjuar Yuri Bezmenov: ”Yuri Bezmenov Full Interview & Lecture”.
  Den videon har YouTube plockat bort. YouTube anger varför med följande kommentar: ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes användarvillkor”. Detta tilltag ser vi allt oftare från YouTube, tyvärr. I nutid kan man se att detta agerande från YouTube sker allt oftare. Agerar de på egen hand eller har ”någon” ”tummen i ögat” på dem?

 2. YouTube anses gå mot konkurs, det är nog inte folk som hivar ner videos utan en ny väldigt trubbig robot de skaffade sig för några månader sen. Den har även hivat ner folks videos om blomodling. Det är kaos på YouTube, och om du söker på ordet i min domän hittar du en artikel om en kille som utrett frågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.