Annie Lööf ville ha igång debatten

Skärmavbild    kl

Lööf har nog rätt, och medborgarna gör rätt enligt planen, och vi hittar ett kort i leken som handlar om att vi ska bli nationalister, men det är inte ”högern” som ligger bakom utan PR-byråer, NWO-agenter, etc. Borde hon veta som är med i flera skumma nätverk…

Högern idag låter som vänstern gjorde förr, och vice versa
Båda tycks vara en illusion, och vi hittar ”vänstern vägrar att kompromissa” i schemat för hur en fascism byggs, se längst ner. Du kan läsa min artikel om Coca-Colas nya mjölk Fairlife så vet du vad en ekonomisk fascism är sen. S t.ex. kan inte vara vänster eftersom de slaktat ner strejkrätten.

The Global Machine Behind the Rise of Far-Right Nationalism
Sweden was long seen as a progressive utopia. Then came waves of immigrants — and the forces of populism at home and abroad. Läs mer

Förefaller vara korrekta fakta, och texten känns äkta
Hur kommer det att bli i små kommuner som Lessebo? Det finns ingen anledning att tro något annat än att svenskar där kommer reagera som svenskar gjort i större städer: man drar upp bopålarna och flyttar. Precis som man flyttat från alla dessa riksbekanta förorter. Men frågan blir vart de kommer att flytta? Från den lilla kommunens centralort till omgivande landsbygd? Eller kommer vi att få se mer omfattande flyttmönster, där hela kommuner överges av det svenska? Läs  mer

Skärmavbild    klMEN när fakta förvrängs, eller skribenter ljuger rakt upp och ner, så ska man nog misstänka agenter, och speciellt de som kör Sverige-behöver-hjälp. Dem ser jag som NATO-agenter, och de ska helst in på livstid när vi är igenom detta om 25-30 år.

Jag skrev nån gång att det blir drottning Estelle som samlar ihop spillrorna av det svenska folket… på nån ö i Västindien? Inte helt otroligt att jag känner rätt, vi får se. Kollar man hennes energikarta är hon en kejsarinna, och dessutom fisk, så hennes mamma Viktoria har goda chanser att bli världsberömd, som Estelles mamma. Det är så med de kungliga att de har bara ett enda uppdrag; rädda oss ifrån presidenter. Du är galen redan när du vill bli det.

G. Edward Griffin är nog en av världens kunnigaste författare
Ni läsare kanske inte tänker på det men den svenska författarkåren slaktades totalt runt 1988-89 och jag skulle behöva skriva en hel bok för att visa hur det gick till. Idag ska författare prata, och tycka mycket, men de ska inte kunna något. Hur som, Griffin reder ut höger och vänsterillusionen:

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.