Akashic records

Skärmavbild  kl

n

Nu ska vi brainstorma rejält… därför att det är nyttigt, och för mig känns det bra att tydligt se att vi människor inte vet speciellt mycket…

Som mellanstadieelev fick jag väl lära mig att vi har solen, månen och möjligen mars omkring oss.

Nu anser NASA, som jag inte litar på, att det finns sju planeter som liknar jorden och tusentals till.

Vi vet inte
nForskarna får ingen ordning på nånting, och de förstår inte vad som händer.

För flera månader sedan skrev jag att energifolket påstod att alla, precis alla, måste sätta sig på Ärlighetsexpressen.

Detta för att vi måste vara genuina i de nya frekvenserna – äkta. Frekvenshöjningen känner forskare till men de förstår inte uppkomsten.

De som inte klarar av frekvenshöjningarna, och dit räknas inte minst lögnare, kommer att framstå som mer och mer galna.

Jag kan förstå det påståendet eftersom jag har sett tusentals människor ljuga i rätten. Det tar en enorm energi att ljuga, och vi tänker nog aldrig på det. Går du till doktorn, och är helt slut, lär du inte få frågan i vår kultur om du ljuger mycket.

Energifolket påstår:
Det är slutljuget, och de som fifflar åker energidit. Sen dess har många fifflande politiker avslöjats och fler lär komma.

Jag har noterat att Frostensson säger; de ljuger! En detalj i den soppan kan jag bedöma, och det är påståendet att Frostensson har läckt vem som ska få Nobelpriset.

Det är nys, och precis alla som har varit i hennes, eller andra ledamöters närhet, kan lista ut det. Först läser de många författare och två, tre böcker av dem var. Därefter läser de kanske hälften av tio kollegers produktioner och slutligen läser de in alla böcker, alla artiklar, etc skrivna av en enda person… Vem tror du ska få priset?

Vi kommer i sinom tid kunna känna tydligt om någon ljuger
Lär vi oss läsa av människans aura ser vi i den om någon ljuger, och den tekniken finns redan.

Det finns de som anser att ett steg i vår kommande utveckling, som följer med frekvenshöjningen, är förmågan att kommunicera med djur.

Vi får se, och andra beskriver hur de kommer åt det jag vill kalla för ens själs hela plan och minne; Akashic records, och vid första anblicken låter det helsnurrigt.

Vi alla kommer att få helt nya förmågor i och med frekvenshöjningen, sägs det, och jag köper att det är så och att människan utvecklas, för det har vi alltid gjort, och jag tänker också på gamla civilisationer.

energiIdag har du säkert varit med om att du känner igen / känner för platser du vet att du aldrig besökt förr, eller plötsligt blir du nära vän med en total främling, och du kan inte förklara det i nuläget därför att du inte ens tänker på att din själ kan ha bott där.

Intuition kommer från latinets intueri, som betyder åskåda, se på eller betrakta. Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning med medvetande utan att ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt.

Det vet vi åtminstone vad det är för något
Min egen är hög och träffsäker och fullt möjlig att lita på.

Religioner är med stor sannolikhet skapade enbart för att hålla oss ifrån att ens tänka i dessa banor. Terapier har samma inverkan dvs du ska se uteslutande ditt liv här och nu.

chakras
Jag lägger ett stort schema längst ner

Får vi tro bland annat indierna får vi slutligen tillgång till 22 chakra.

Chakra betyder ”hjul”, är ett begrepp inom hinduismen, tibetansk buddhism, vissa besläktade asiatiska kulturer, samt inom New Age-rörelsen, som anses vara NWO:s påhitt skapat som ett slags kontrollerad opposition.

Dessa förändringar ger en hel del symtom som i vissa fall liknar de man får vid ”utmattning”.

Skärmavbild  kl
Klicka så blir den stor

Vi har ett femtiotal inom UMS som anser att deras symtom enbart härrör ifrån frekvenshöjningarna, och att de ”åker upp” på den humanitära utvecklingsstegen.

Många har undrat om de håller på att bli galna och de beskriver sin upplevelse ungefär som man har läst hur före detta döva regerar då de opereras och plötsligt hör. En ny värld!

Det finns små, små tecken på att vår egen kultur börjar krypa närmre, och jag tänker på Nobelpriset i medicin som gick till forskare som fört in kroppsklockan till väst.

Den som talat om kroppsklockor för bara 20 år sedan hade nog fått en enkelbiljett in på psyket.

kroppsklockan
Klicka

Vi är hårt hållna!
Har de rätt håller universum i princip på och tar makten över jorden, vilket är begripligt, och om det är sant förstår jag varför ”eliten” vill sänka våra frekvenser.

Eller, universum har alltid haft den makten, men det är nu vi börjar förstå det, eller vågar tala om det.

Idag vågar folk säga att de påverkas av fullmånen, och det vågade man inte ens för 10 år sedan.

Dålig sömn kan skyllas på fullmånen | SvD

Ett proffs skrev ; Galactic Portal Activation – 23 May
Along the cylindrical line of the Dual-Torus Structure of Planetary body where Geometric Nodes are located connecting it to “Planetary Chakra Systems” have been accelerated.

17.40 Swedish Time
15.40 ( 03.40 pm) Coordinated Universal Time UTC
12.50 pm Pacific Standard time PST

Like “Bermuda Vortex-Triangle” distortion in Space time continuum, with full acceleration in the Nodes can warp the Space Time continuum around a Planetary Body.

Skärmavbild  kl
Kommer vi att uttrycka oss så här längre fram?

Hypothesis may suggest “The Great Flash” connected to “The Event” can warp dimensional space time by spin dynamics of Geometric Nodes for opening the doorway to 5:Density Holofractographic Layer.

This was just a centripetal acceleration and more to come…

Det låter som grekiska
Men en sak känner jag, som de påstår att vi ska känna, och det är att tiden tycks gå mycket fortare.

När jag utreder Akashic records minns jag en sultan, som sa mig:
-De har alla pengar och alla vapen, så de tror att de ska vinna, men de har inte koll på den stora planen.

Detta ämne är så stort så det får bli fred-lör-söndagsmaterial så surfa på Akashic records, chakra, Bermuda Vortex-Triangle, Density Holofractographic Layer, osv om du är intresserad, så återkommer jag på måndag. Trevlig helg!

https://www.youtube.com/watch?v=NZxBQznTF80

 

 

 

 

 

chakras

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Tack Lena för en mycket intressant artikel. Önskar dig en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Rodi

 2. Energier som påverkar oss

  Jag skulle vilja förklara lite av vad frekvenshöjningen kan betyda för en människa praktiskt. Ungefär år 2011 har jag börjat läsa en bok från Eckhart Tolle med titel The Power of Now i en tjeckisk version.
  Jag är en person som vill prova praktiskt det jag läser och jag gjorde övningarna beskrivna i boken vilket resulterade i att jag mötte den så kallade lilla döden och min kundalini väcktes till liv. Sedan har jag läst flertal böcker och alltid har jag provat alla beskrivningar som fanns beskrivna med lyckat resultat utom yoga.

  Jag letade efter vad som skrivs om kundalini på internet och träffade på en sida där människor blev besvärade och helt tokiga av denna kraft. Oftast var de inte mogna och förstår inte hur energierna fungerar och de väckte sin kundalini till liv på en konstgjord väg genom att gå med någon av en ren nyfikenhet till någon sorts ”andlig sammankomst”. Nu ska jag inte beskriva deras problem men en sak är viktig och det är att jorda sig. Det andra är att ha förståelse för energier i synnerhet sådana som man väcker till livet inom sig.

  Hur uppstår energi? Energi uppstår när ett område med liten potential möter ett område med större potential. Det vi kallar dualism är egentligen en spännvidd mellan dessa två potentialer. Källans/Guds sanna natur är en total stiltje. All energi vill alltid jämna ut sig till tillstånd av total balans som uppstår i orörlighet. I denna orörlighet är alla rörelser möjliga.

  En människa som mediterar uppnår i större eller mindre grad stiltje. Detta resulterar i att diverse program som finns i kroppen och som bildar verkligheten omkring en, dessa program störtas och nya möjligheter uppstår. Det är dessa program i form av fasta övertygelser som isolerar energin och gentemot omgivningen ifall det finns skillnader uppstår friktion och en högre och högre potential byggs upp tills urladdningen kommer som kan vara ett fredligt samtal, eller rent av krig och förödelsen.

  Energin vill alltid strömma med minsta motstånd.

  En människa borde vara medveten om varje cell i sin kropp. De flesta känner knappt till sina större delar av kroppen så hur skulle man kunna vara medveten om varje cell? Det är genom de miljarder små celler som energin strömmar. Dessa celler är programmerade med vederbörandes ställningstaganden. När kundalini efter ett uppvaknande sätts i rörelse så vill denna energi strömma fritt utan motstånd. De gamla program är fortfarande kvar i kroppen och friktion uppstår som kan te sig på olika sätt, men en allmän beskrivning är att man känner sig besvärat och därmed bygger upp ännu större motstånd mot denna energi, men denna energi i rörelse går inte längre att stoppa. Då har man verkligen problem som man förorsakar i sitt oförstånd helt själv.

  På samma sätt fungerar de kosmiska energierna som träffar jorden.
  Finns det civilisationer/planeter (all liv) som utvecklades snabbare än övriga civilisationer/liv någonstans i universum så måste energierna jämna ut sig annars skulle hela Universum gå sönder. Det är dessa energier från ett liv som har utvecklat sig snabbare som påverkar resten av Universum. Denna energi som har större förståelse vibrerar snabbare och påverkar allt som vibrerar långsammare. Det är där vi befinner oss idag. Därför kommer gamla strukturer at falla samman.

  Detta är en omfattande tema och jag ville bara antyda vad detta handlar om för större förståelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.