600 + 470 miljoner immigranter = en miljard ska in i väst

Invandring Diagram

Vi har konstaterat förr, genom att läsa EU-dokument, att 80 miljoner ska tryckas in i Sverige, och niger470 totalt i Europa, och nu meddelas att 600 miljoner ska till USA.

Vi vet redan hur man lockar med gratis körkort, etc. De som inte låter sig luras, eller bombas iväg,  har man redan metoder för att hantera dem.

Förutom att man skapar en fascistisk ekonomi är det officiella skälet att väst har för få unga och på tok för många gamla.

Men, vi talar om ett massmördarband, så hade de velat hade de avlivat fler äldre än vad de redan gör, i väst.

arm

 

https://www.youtube.com/watch?v=lJH0K1TmytM

 

De drar igång nya krig för att få igång flyktingströmmar
gunFörutom att de ska plundra nya länder är de ute efter att splittra familjer, som man redan har lyckats med i väst, och införa förakt mot äldre samt kunskaper.

Man vill ha total makt över den nästkommande generationen vilket torde vara omförflyttningarnas ena huvudmål.

All kunskapsöverföring mellan generationerna måste upphöra.

afrika

Ett gigantiskt problem med dagens ledare är att de tror att människan är ett objekt, när vi i själva verket är subjekt.

Deras planer kommer att misslyckas bara därför. De tror också att alla är materialister, för de utgår ifrån sig själva, och de räknar med att kunna köpa folk subtilt eller öppet.

eaknaSamtidigt som agendan blir tydligare och tydligare, det är bara att läsa in Agenda 21+30, ser man också hur de har tagit sig fram.

Folk har t.ex. debatterat skolan till leda utan att förstå att det är meningen att de unga inte ska lära sig något.

n

 

Just nu jublar, suckar, respektive gråter folk över socialdemokratins fall.

Jublet sätter sig i halsen den dag det krävs tre jobb för att försörja sig och alla inser varför arbetarrörelsen och facket skulle väck.

 

 

hitman

 

En av de viktigaste böckerna har jag skrivit om
Det är en ekonomisk hit man som talar ut. Men den finns inte på svenska. Jag ska fråga en översättare om denne kan kontakta författaren och få ihop en deal för att översätta den till svenska.

Fram tills dess har vi ”Västs mörka hjärta”. USA har starka författare, som hjälper till, men vi saknar dem, och många hos oss jobbar också öppet för rövarbanden.

Hur kommer det att gå?
Den dag västs förundersökningsledare och åklagare vaknar har vi en chans. Det kan vara på G i USA, och det måste börja där, tror jag.

Sociologin måste falla först
Under lägger jag en film som beskriver vad du måste göra.

https://www.youtube.com/watch?v=4zlrFKabErg

 

Du måste sluta säga att kriminell kan man bara vara om man kommer ifrån socialgupp 3-5, för det blir man bara om man är fattig, och alla kvinnor är goda…

Du måste säga:
– Kolla här, ladyn erkänner mord på 500 000 barn.
Var är åklagarna?

Du måste känna att så här låter de då de firar sina mord.

 

Medelåldern är hög i väst och ligger under 30 i Asien
Det är deras officiella orsak till massförflyttningarna. Men under videon ligger en mer verklig orsak därför att de struntar alltid hänsynslöst i andra människor vilket förenar precis alla kriminella; de är gränslösa och oförmögna att känna andras smärta.

n

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.