1968

Jag har skrivit många gånger att f-bygget började så smått 1975 dvs. man började bygga efter 1968-69 års revolution, som kom i anslutning till en pandemi, och med facit i handen anser jag att hela det upproret var planerat på samma sätt som ”Gula västarnas” i Frankrike är det nu. Starka ledare, agenter, drar igång… Vi vet idag att de franska och ryska revolutionerna var iscensatta.

Idag anser jag att Bergmark inte är agent, han säger vad han ser, liksom  ”Ingrid&Maria”, men lejonparten är det, medvetet och avlönat, och en del omedvetet och oavlönat.

Ingen agent säger så här:

https://youtu.be/2lhCTb7oPII

Nästan utan undantag blev ledarna 1968 sen tjänstemän eller politiker efter upproren, som drev fram en hel del av de bitar vi hittar i schemat, och det är då vapnet feminismen gör sitt inträde liksom pratkulturen, och familjesplittringen påbörjas samt tjatet om ”frihet”.

Utan 1968-händelserna inget fascistbygge, men det känns som om det är en myt att revolten kom underifrån. Lika lite som den gör det nu; den nu manipuleras fram via crazymaking främst, och vi har inte sett det än men parlament, regeringar, alla institutioner etc ska falla.

Om nu ww1+2+3 är samma krig så är det här samma revolt.

https://youtu.be/QSVla9urwos

Om Lena Holfve 18234 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.