You’ll own nothing and you’ll will be happy…

Den frasen, förslaget, har provocerat många men nu har NASA sagt att månen ska vobbla i nio år, och det skapar översvämningar, se spellistan längst ner, och ett fåtal försäkringsbolag täcker upp för naturkatastrofer, och de som gör det nu lär lägga ner det.

Världen tänker, hur löser man problemet, vad gör man?

Vad jag vet känner svensken inte ens till den vobblande månen, och ingen svensk verkar fundera på hur man bäst löser konsekvenserna.

You’ll own nothing and you’ll will be happy… har skapat många, många artiklar och videor men ingen verkar ha tagit reda på varför debatten ens uppstod.

 

Davos deletes ‘you’ll own nothing, and you’ll be happy’

map of glaciationsFörutom den vobblande månen har vi en grand solar minimum på ingående, som bör få en peak runt 2033-35 nånting.

Jag har sett många bloggare uppröras över FN:s nya flyktingavtal, som givetvis är skrivet för de som bor på norra klotet, och där uppe lär man inte kunna äga nått.

Men man verkar inte känna till problemet som får en hel värld att klia sig i huvudet; hur löser vi detta?

En renodlad hyrekonomi?

Så här låter de självgoda västerlänningarna, och jag läste en artikel i News Voice som fick mig att snudd svimma, missförstånd och paranoia på hög nivå, och jag börjar på allvar undra vilket folk, vilka länder, vilka skattebetalare ska rädda rumpan på dessa människor???

Kina vet jag är igång, de är uppe nu i 90 miljoner bostäder, byggda i stilar vi känner igen dvs europeisk byggstil. Här i TRNC byggs det så vi tar oss för pannan, och allt står givetvis tomt här också, ett tag till.

Folk får ursäkta men jag vill inte ha in detta par i husen här, det syns lång väg och hörs att de är elaka, arroganta och spydiga, som bara den, och de lär inte bli lättare att tas med, när de kommer i bara skjortan, egendomslösa, för sådana här värderar allt i prylar och pengar. Damen har dessutom två leverrynkor mellan ögonen, hennes lever är illa ute, hans är lite mildare.

Spellistan

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.