WHO påpekar…

Det skiljer väst nu från resten av världen, för i väst blåser man nu faran över, och övriga rustar sig inför den tredje vågen 2022-23, och som förmodligen blir crazy, och speciellt för de som blir tagna på sängen. Pandemier brukar ha maskulin energitre vågor, inget konstigt alls. Solar minimum och pandemin hänger dessutom ihop, om jag förstått de asiaiska forskarna rätt.

Jag tror fortfarande att det Solzjenitsyn upptäckte och skrev om, att västerlänningen inte kan uppfatta verkliga faror, beror på all förtryckt / utrotad maskulin energi.

Beskydd har försvunnit, och ersatts av utsätt, och service, resurser och närvaro existerar inte längre i handlingsplaner / det offentliga rummet / samtalet.

Bilden ovan föreställer översvämningarna i Skottland, och jag har lunchat idag med britter och skottar, och de sistnämnda sa mig att man blev helt tagna på sängen. Solar minimum finns inte där heller.

WHO varnar nu inför denna attityd avseende Deltaviruset, och under kommer spellistan om solar minimums konsekvenser, och jag själv ämnar nog hålla mig här på ön av säkerhetsskäl tills samtliga förlopp är överspelade.

 

Spellistan – solar minimum

Spread the love
Om Lena Holfve 10217 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.