Vi ska följa det här

men sitting on the chairs on the street in lefka northern cyprus ekhwx e

Bilden ovan föreställer diverse män i byn, som har slagit sig samman för att lösa något problem, och turisterna brukar kalla dem för ”lata”.
-Se så lata de är, de bara hänger på fiket…

Jag har med stor noggrannhet, och rättvisa, förklarat för en regeringstjänsteman jag känner hyfsat, hans morbror är min trädgårdshandlare, vad det är för ”fel” på den nya VISA-lagen här på norra Cypern, och att det finns smartare lösningar, som skadar mindre och gagnar ön, och de av oss de egentligen inte vill bli av med, mer.

Jag har förklarat vårt pensionssystem, och att vi betalar cirka 40% skatt, och att vi kan få zinkskatt, 25% men då har vi ingen hälsovård alls, och jag har föreslagit att man ska skapa en sjukförsäkring som är så omfattande att vi vågar kapa av Europa. Det ger inkomster till ön, de slipper folk som smiter ifrån sjukhusräkningar, förmodligen för att de inte hade råd med dem.

Jag har sagt att jag tror inte att ministern är dum i huvudet, utan hon tror att vi har mer i pensioner än vad vi har, och att jag ser att hon har ”plankat” Turkiets nya regler på många sätt, och de vill på allvar bli av med alla européer – man isolerar Europa nu – och det får honom att se rött eftersom TRNC inte är Turkiet, det är ett eget land.

Slutligen skrev jag det magiska ordet PROBLEM, och att jag anser att han är rätt man att lösa problemet.

Om vi nu förstår systemet i dessa länder, det är alltså inte sant att ”kvinnor har inget att säga till om”, så har jag nu fått igång absolut rätt man, som svarar inför mig, det var jag som pekade ut problemet, förklarade problemet, gav en hint om hur man kan lösa det om man känner till svenska regler, och det gör han nu. Han förstår fullt ut hur vårt system ser ut.

Jag fick svar snudd med vändande post, och ser att NU är gubbarna igång!
Skärmavbild    klFår vi se var vi landar, och jag har under mina år här fått igenom att man får skatteavdrag om man installerar solceller, jag var mamma till den gamla lagen att vi som är 60+ fick komma och gå som vi ville, och jag är mamma till ett stort havs-café och ett mindre uppe i byn, och tre farthinder på min gata.

Kvinnor har inget att säga till om?
Propaganda! Nys! Skitsnack, och det är vårt eviga förtalande som gör att de sätter ner foten nu förmodligen över hela världen men svensken känner bara till att Kina är ”dumma”.

Dear Lena,
I have written to the Ministry regarding the frustration and concern of many foreign retired people living in the TRNC. I hope that they will change the immigration law as soon as possible. I will keep you informed on a continuous basis, and thank you for your consideration of my country!

Kind Regards,
NN

Och vad gör engelsmännen, som är drabbade tiotusen gånger mer än jag?
De super… och klagar… och gnäller… snackar skit om landet 24 timmar per dygn, de mest alkade kan överhuvudtaget inte ens handla en liter mjölk utan att klaga på något, och de kan nog inget göra för de känner nog ingen inom lokalbefolkningen.

Varför? Därför att de har inte sällan den urtypiska europeiska attityden; vi är så mycket bättre…
Hur FAN man nu kan flytta hit, och behandla lokalbefolkningen som mindre värda och som luft!

Gedin har inte svarat på tilltal ang det megaproblem Sverige har satt sig i…

Denna video handlar om södra Cypern:

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.