Det kallas för isolering och är ett uppfostringsverktyg

Skärmavbild    kl

Två personer frågade mig om jag var ”den där journalisten som Turkiets utrikesminister ville hålla borta från salen”. De hade hört att den turkiska delegationen hade ställt som villkor för sitt deltagande att tre personer, varav jag var en, skulle förhindras att delta. Läs mer

Skärmavbild    klVärlden är där nu att den vill isolera först de värsta, och hjälper inte det så byggs den mur jag skrev om för snart tio år sedan, därför att man tar inte mer propaganda-skit nu.

Jag bjuder hem dig, du ler vackert, dricker mitt kaffe, och sen skriver du texter på FB, och mejlar alla mina vänner, och som är 100% lögner…

…. om att det var smutsigt hemma hos mig, jag sover i nerbajsade lakan, jag äter inte, lever i total misär…
… och ett år senare ska jag på en konferens, jag ska tala där, och jag säger till arrangörerna att jag ställer inte upp alls om denna person bennyär närvarande, kan höra vad jag säger, för jag vet av erfarenhet att precis allt jag säger kommer vantolkas.

Jag kommer inte få en enda fråga, ingen som helst möjlighet att reda ut ett missförstånd, utan AK4:an åker upp direkt, varje ord vantolkas, varje handling misstolkas, hela min person förtalas grovt, och i deras land behöver de inte ens bevisa att de talar sanning; det är bara att vräka ur sig.

Ju mer de ljuger om folk desto mer uppmärksamhet får de och de åtalas inte ens om de dödar folk.

På mötet varnas jag, de kommer att säga att du hotar yttrandefriheten
-Jag vet, hindra dem ifrån att ljuga är svårt, om man inte utplånar hela det där landet ifrån jordens yta, och det är jag inte beredd att göra, kan finnas oskyldiga där. Vi börjar i vart fall med isolering, total isolering.

Sverigebilden darhus e
Atelje Lugnet Boden

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.