Vem har manipulerat vem?

Jag var ute och åt igår med en gotlänning, tvåbarnsfar med idag vuxna barn, och normalt sett är hans sambo alltid med men inte igår. De är ett synbart harmoniskt par sen 40 år tillbaka, och därmed en svensk raritet, och de är på väg att emigrera och har kommit så långt att de hyr en bostad på Cypern.

Vi kom att tala om ”Folksjäl – som i en filterbubbla” och han sa mig att ”Sverige har aldrig varit ett normalt land”.

Den ”nationalsjäl” som beskrivs i boken gäller också bakåt i tiden, och vi kom fram till att lismandet, fegheten, få som har ryggrad är utmärkande, och i boken förklaras det med att fattig-Sverige hänger kvar än. Jag brukar skriva att riket är ett brukssamhälle fortfarande.

Den nyligen avlidne författaren Sven Wernströms livsverk är titlad ”Trälarna”; ”Böckerna skildrar människor i arbetslivet och utgör en politiskt-pedagogisk tolkning där Wernström, bland annat genom genom metaforer och symboler, skildrar historien utifrån sin politiska övertygelse med avsikten att påverka läsaren med sitt politiska budskap”.

Sven var en blodröd kommunist utom de senaste 20 åren då han gick mot mitten.

Idag läste jag igenom en text, se nedan, som vill förmedla att vi är manipulerade av ”bolsjevik-leninister” och dit får man räkna Sven, som for omkring med sin pjäs ”Spelet om plugget” i hela eller åtminstone halva riket.

Det finns dock ett problem med denna beskrivning av verkligheten och det är att han aldrig manipulerade. Det var det ingen som gjorde.

Jag själv skrev ett kapitel kallat ”Indoktrineringskampanjen” i antologiboken ”Skola i fosterland” och jag ledde denna kampanj i min skola i en vecka främst tillsammans med Karin Modig och Annika Söder.

Jag satte en från kriminalvården och en ifrån KRUM mitt emot varandra, och de elever som anmält intresse för ämnet fick lyssna på båda. Vi hade tjugotal ämnen, ett i varje klassrum, och i varje klassrum satt alltid och undantagslöst motpolerna.

Idag ser jag många på TV som jag lärde känna då de var runt 16-18 år och det beror på att statsmakten sög upp dem så idag är de antingen politiker eller höga statstjänstemän.

Man raggade även mig våldsamt vid denna tid men jag gick en annan väg.


Det var den stora skolstrejken som verkligen formade nya ledare

Det talas också om det socialdemokratisk partiet i texten nedan och det som skiljer idag från hur det en gång var är att de vi har idag är inte ”socialdemokrater”.

Jag kände en hel drös partitoppar under hela 70-80-talet privat, och de var solklart idealister. Det sägs i texten nedan att ”Trotskisterna övertygade Socialdemokraterna…”  Ingmar Bergman sa en gång att ”partiet kapades av akademiker” och det kan jag hålla med om. Bergman sa också; ”jag var socialdemokrat ända tills jag förstod att de ville döda mig.” Tommy Berggren säger i filmen ovan; ”Vad är det för jävla socialdemokrater?”

Det är snarare så att vänster har blivit höger, och tvärtom
En sån som bloggaren Jan Milld, supersosse, kallas för ”extremhöger” idag.
Den så kallade ”Novemberevolutionen”, som handlade om pengar, är en förklädd statskupp liksom mordet på Palme helt säkert ingår i den. Det kommer säkert att ta hundra år innan vi förstår vad som har hänt. Men vi kan vara säkra på att det handlar om pengar.

Det är 25 år sedan tunga sossar i min kommun lämnade partiet, och sina stolar i kommunfullmäktige, med orden:
– Jag måste rädda landet!

Just nu lutar det åt, i mitt huvud, att det inte är enskilda svenska marxister eller socialdemokrater, inte ens i grupp, som har manipulerat oss utan en halv generation i hela väst blev manipulerade av Rothschild via Karl Marx som bland annat är pappa till ”sociologin”.

Om man tänker i dessa banor är det helt naturligt att ”vänster” långsamt glider över till ”höger” och får Tommy Berggren att fråga just det; vad är det för jävla socialdemokrater?

Det blir även ”naturligt” att vi glider in i en ekonomisk fascism; planerat från början.

Ser man på svensk vapenexport, vad dagens sossar gör och inte gör så är de en extremhöger som styrs av bank-finans-vapenindustri.

Boken Sverige en sluten anstalt

 

 

 

 

 

 

 

FOLKFÖRAKT och MANIPULATION AV SVENSKA FOLKET.
Texten ligger på FB, och eftersom alla inte har FB tar jag mig friheten att kopiera enl. fair use.

Under samma period som Trotskisterna (Marxister som kallar sig själva ”bolsjevik-leninister”) infiltrerade det Socialdemokratiska partiet och svenskt skolväsende, infiltrerade samma grupper även vad vi idag kallar ”media” och ”kulturen”
.

Fler och fler studerade längre och det var i bland annat inom media som Trotskisterna fick mest inflytande. (De som vi idag kallar ”vänstern”)
.

På den tiden ansågs ”media” vara den ”tredje statsmakten”.
.

Trotskisterna övertygade Socialdemokraterna att deras avsikter var att ”folket” måste på något sätt hållas nöjda och inte protestera mot deras idéer.
.

Visst, inflytande var bra, men bara för de ”upplysta och redan övertygade”. Politikerna ansåg att de ”visste bäst” om vad som var bra för Sverige och svenskarna.
.

”Folkrörelsen”, ”allas gemensamma intresse”, ”gemenskap” och annat ansåg de inte längre behövdes. Folkhemmet skulle brytas sönder och Sveriges befolkning skulle vara ”mera öppen för förändringar”.
.

Familjen skulle inte längre vara det viktigaste i våra liv. Vi skulle manipuleras till att bli både ”individualister” och som det hette då ”internationella”.
.

Sverige var ju enligt Socialdemokraterna ”ett föregångsland” och ett ”föredöme för andra länder”.
.

Folkföraktet var stort, och ”den stora massan” skulle indoktrineras genom manipulation.
.

Tanken spreds om att ”arbete är ett nödvändigt ont”, ”vi arbetar för att leva, vi lever inte för att arbeta”.

https://www.arbetaren.se/…/26/lonearbete-ett-nodvandigt-ont/
.

Genom att ”ge folket vad folket vill ha”, nämligen nöjen och möjligheter till olika fritidsintressen, skulle intresset för politik och vad politikerna gjorde minskas.
.

Tidigare arbetade media med att bevaka och övervaka ”eliten” både inom politiken och näringslivet, men sakta men säkert ändrades medias agenda.
.

Nu började nöjen, mode och kultur och andra fritidsintressen ta allt större plats. Det skulle finnas något till alla oavsett intresse.
.

Vi skulle underhållas och hållas nöjda med det samhälle vi levde i.
.
Detta var en medveten strategi av Trotskisterna inom ”Media” och Socialdemokratin. Detta var meningen med att de hade satsat lika mycket på att infiltrera media och kulturlivet.
.

Svenska folket ansågs vara ”nyttiga idioter” som skulle arbeta och betala skatt, och det var viktigt att ”folket” inte skulle protestera, utan ”folket” skulle roas och hållas nöjda.
.

Allt gammalt var ”förlegat” och ”omodernt”!
.

Nu skulle Sverige gå framåt ”mot nya och bättre tider”
.

Samtidigt som vi fick mera pengar att röra oss med då både män och kvinnor arbetade utanför hemmet. Vi hade det bra i Sverige med andra ord.
.

Vi blev manipulerade till att ”kasta ut allt det gamla” och skaffa oss ”nytt och modernt”. En ”slit och släng mentalitet” startade. Även då det gällde det materiella.

https://www.youtube.com/watch?v=AuSSshs7MfY
.

Det materiella var synligt och ett tecken på att manipulationen lyckats. Och ingen ville visa att de stannat kvar i ”det föråldrade och förlegade”.
.

Allt detta gjordes genom medias inflytande på Svenska folket.
.

Visst, det som var nytt och spännande lockade även den äldre generationen.
.

Detta gjorde att vi svenskar blev mer och mer passiva och överlämnade mycket till ”staten” att styra och ställa med. Vi skulle ”roa oss och satsa på den personliga utvecklingen”
.

”Staten” uppfostrade våra barn, delade ut bidrag till både det ena och andra, så att vi ”kunde roa oss”. Vi överlämnade mycket av bestämmanderätten till ”staten” och detta gjorde vi på uppmaning av media.
.

Trotskisterna inom Socialdemokratin utnyttjade ”ungdomskulturen” och det inflytande som kom från USA, tack vare att vi i Sverige nu fått TV i nästan varje hem.

http://www.smp.se/ung/ung-i-tidsmaskinen-70-talet/

http://www.smp.se/ung/ung-i-tidsmaskinen-80-talet/
.

De insåg makten som TV, radio, musiken och tidningar hade.
.

På biblioteken bestämdes vilka böcker som skulle finnas för utlåning, samma sak i Bokhandeln.
.

Det bestämdes vilken musik och vilka program som skulle finnas på Radio. Blev ett herrans liv då några startade ”piratradio” som inte levererade deras manipulativa program och som var samhällskritiska.

http://www.sjofartstidningen.se/…/sagan-om-flytande-radiop…/
.

Urvalet av TV-program var noga genomtänkta, för att ”folket” skulle manipuleras till att ”tänka och tycka rätt”.
.

Samma sak med tidningarnas, först veckotidningarna, men sedan också dagstidningarnas innehåll förändrades.

https://www.tidningskungen.se/veckotidningar
.

Dagstidningar som förr innehöll fakta och saklig samhällsinformation innehåller idag både ren politisk propaganda och ”skvallertidningar” om kändisar som har fått rollen som instrument för manipulationen..
.

Utställningarna och vad media skrev om dessa på de olika Museerna valdes noga för att manipulera oss till att tänka på den del av historian som just då var aktuell för politikerna.

http://tidskriftenrespons.se/…/museerna-representerar-inte…/
.

Svenska folket uppmanades att resa utomlands och utforska och lära känna andra kulturer. Den Svenska kulturen ansågs inte ”lika fin”.

http://www.vagabond.se/…/nyhe…/20130528/sa-reser-svenskarna/
.

Internet var först bara något där vi hämtade information, men idag då vi själva kan informera varandra och inhämta officiell information och sprida den, har hela det ”Kulturella etablissemanget” fått fullständig PANIK.
.

MEDIA OCH POLITIKERNA HAR INTE LÄNGRE MONOPOL PÅ ATT FÖRMEDLA NYHETER, ÅSIKTER OCH TANKAR.
.

Och de skriker efter censur och inskränkningar av YTTRANDEFRIHETEN.

.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera