Vatten, energi och balans är nyckelfaktorerna framöver

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Ett groteskt pris
Ju mer du feminiserar desto mer våld får du. Den kopplingen har man inte gjort än, tvärtom, man vill feminisera än mer i tron att det feminina i sig är ”gott”.

Det där är i sig en psykopatsyn så långt att jag för nu många år sedan samtalade timvis med min handledare psykoanalytikern Monika von Sydow som sa mig att samtliga psykopater förnekar och förtrycker alltid ondskan i dem själva.

De anser sig vara goda, och släpper aldrig fram det vi kan kalla för ”ondska”. De är uteslutande charmiga och trevliga, och skulle aldrig säga t.ex. ”Möter jag granntanten i tvättstugan en gång till mördar jag henne!” Vanligt folk säger så men mördar aldrig. Psykopaten skulle aldrig säga så, men mördar.

UD försöker exportera sin ”feministiska utrikespolitik”, och vi har aldrig varit så osams med världen som nu, och den uppfattar nog inte UD som ”feminin” utan som djupt aggressiv. MW har lyckats ena judar och araber så långt att båda har portat henne varför hon inte kan resa till en mängd länder.

Där jag befinner mig nu är energierna och människorna i princip helt oförstörda, och de du möter har varma, vänliga ögon och de utstrålar integritet, styrka, harmoni och jag har roat mig med att visa en nytagen bild på MW för ett halvt dussin lokalbor, män och kvinnor, och var och en för sig.

Samtliga reagerade rätt kraftigt, och sa samstämmigt att kvinnan lider svårt och en man ansåg; ”i henne bor sjuklig vrede.” Och det är väl en ganska bra beskrivning av den grupp som lite slarvigt går under benämningen ”tokfeminister”.

Jag ser en person med ytterst låg frekvens, och som känns som om hon vaknar och
somnar förbannad jämt, och chansen att MW ska lyckas exportera sin utrikespolitik är därmed noll. Hon är snarare en gigantisk varningsskylt, och numera undrar folk rätt ofta hur det står still med Sverige.

UD har skickat ut mängder med PR-material och inte sällan försöker de marknadsföra oss ”feministiskt”.

Tar du bara denna bild ser vanligt folk utmärkt väl att det svenska idealet är tydligen en känslomässigt helt avstängd feminiserad man som vårdar ett litet barn som han inte har nån som helst kontakt med.

”Alla” vet att det är så man skapar störda barn vilket i sig borgar för att MW inte lär kunna exportera annat än den nya Sverigebilden dvs att vi är helt skogstokiga.

Här nere undrar man annars främst hur det kommer sig att MW får sitta kvar trots att hon ljuger grovt om andra länder som hon dessutom förtalar konstant.

Vad ska jag svara?
”MW är en gammal SSU-ordförande, som aldrig släppt ungdomsförbundets stil, ljuga är normalt idag, ärlighet suspekt, och hon har synbart skadade feminina energier, och är medberoende till gangsters i världen, samt att hon manipulerar rutinmässigt, och säger du namnet Göran Persson tar hon förmodligen upp näsduken och torkar en tår för han var så hemsk. Vi har historiskt sett en ytterst svag och stökig utrikesminister som dessutom är anmäld, igen.”

Det kan man bara säga till en svensk varför jag brukar svara;
-I don´t know.

De som protesterar mot tokfeminismen håller sig oftast inom den sociala, politiska och ekonomiska sektorn men det här är nog slutligen en renodlad energi- och vattenfråga.

Fler och fler reagerar, och under filmen ska vi studera energin i vidare begrepp än feminin- och maskulin energi.


Klotet flippar
Jordens magnetiska nordpol flyttar sig snabbt och det sägs i texten att ingen vet varför, och det är precis så jag upplever PK-isoleringen. Ingen svensk anser sig veta, därför att det inte har gjorts svenska studier, på svenska, och ingen googlar på engelska, och gjorde man det kan man ändå inte meddela vad man hittar för det är inte PK och därmed humbug.

Och varför är det humbug?
Man kan inte säga att vi går mot en super solar minimum därför att då spricker hela klimathotstjafset, och när man inte kan säga att den påverkar jordens magnetfält, ja då blir det som det är; ett intellektuellt dårhus.

Det motsatta råder på Cypern där energierna är helt intakta. Just denna breddgrad påstås beröras minst av en solar grand minimum.

För att de har Europas renaste vatten?
Det kan låta skumt men vatten är en nyckelfaktor i sammanhanget.

Denna site om vatten är ett läsartips, tack!
Den lär oss att vatten är just en nyckelfaktor.

Tyvärr minns jag inte innehållet…
När jag var 16-17 år arbetade jag som programledare på Skol-TV, och ett av de program vi producerade hette; ”Utblick – Ett program om vatten”.

Det sitter ändå kvar i mig så långt att jag vet att vatten är det viktigaste som finns näst efter luft. Vi använder också speciella vatten inom UMS med stor framgång.

Vi har tidigare konstaterat att om vattenmolekylerna laddas negativt försvinner livskraften. Laddas de positivt ökar livskraften.

Om du får en uppseendeväckande låg energi kallas du ofta för sjuk, deprimerad, utbränd och du medicineras rätt snart med antidepressiva mediciner.

 


Man vägrar inse att vi har en fysisk kropp
Utbrändhet är i verkligheten ingen sjukdom utan ett symtom, och ska ses som kroppens alarmklocka.

När vi får en grand solar minimum kommer dessa ”psykiska problem” att öka lavinartat liksom att de ”utmattades” skara växer för varje dag som går.

Du kan inte gå till ett sjukhus idag och rabbla symtom och få svaret:
-Beror på grand solar minimum!

Nej, du ska gå i terapi, och i den har man mer eller mindre tvingat t.ex. kvinnor att byta jobb eller karl, skilja sig, göra slut med mamma, etc. plus att du ska äta mängder med psykofarmaka.

Du får inte ens frågan;
-Hur mycket och vilket vatten dricker du?

Vatten- och sockerdoktorn
Dr Tore S Persson har jag skrivit om förr och Newsvoice skrev för många år sedan om honom:

En svensk läkare dr Tore Persson vid Karolinska Institutet (KI) i samarbete med KTH gjorde ett skrämmande fynd när de undersökte Pandemrix injektionslösning. Mycket höga halter på nanopartikelnivå av de giftiga tungmetallerna arsenik och tenn fanns i vaccinet. Läs mer

Tore dog mycket tidigt i nått ”hjärtproblem” – trots att han var kärnfrisk – så tanken att han mördades har föresvävat mig. Han visste, och talade om, att han utmanade starka krafter.

Tore om vatten, som MW t.ex. dricker för lite av eller fel sort

Historikerna kommer längre fram att skaka på huvudet
Tre minuter utan luft, tre dagar utan vatten, tre veckor utan mat – sen är du finito, och det man försöker göra hela tiden är ta bort allt det som är fysiskt, naturligt eller mänskligt och när man börjar rubba energier på allvar så går det åt skogen.

Du kan aldrig rulla ett samhälle utan maskulin energi. Du kan inte rulla det utan den feminina energin heller.

Om du läser de sex orden angående feminin energi är det samma ord som ofta hånas våldsamt hos oss.

Självmordstankar ökar med antidepressiva | SVT Nyheter – vilket är givet om frekvensen sänks. Men man tjänar inte miljarder på att säga till folk att dricka rätt vatten, och vistas i solen i minst 40 minuter om dagen, för annars laddas vattenmolekylerna helt fel.

Så räkna med att ”den psykiska ohälsan” lär explodera värre än vanligt framöver pga magnetfältet och super grand solar minimum som lär skyllas på jobbet, din partner, socio-ekonomiska faktorer, osv.

Drick rätt vatten, och rätt mängd, och öka på din tid ute i solljus så får du väsentligt bättre ”psykisk hälsa” och slipper psykofarmaka och psykologsamtal som inte sällan leder till sociala och helt onödiga katastrofer.

Vi talar varken om solenergier, solstormar, vatten, inte ens om celler, i vår kultur för precis alla krämpor eller problem är socialt-, psykiskt- eller arbetsrelaterat. Punkt slut! Inte ens virus eller parasiter finns, och alla ska ges psykpiller.

”The privilege of a lifetime is to become who you truly are.” — C.G.Jung

-Ja, vem är du i verkligheten?
Du består av 99% vatten… alltså är vatten väldigt, väldigt viktigt och speciellt nu.
Plugga vatten!

Kaypacha läser veckans energier
I use my life to see myself,
By listening to the world.
When it’s bad I know it’s because,
The balance has been disturbed.

OK, we’re walking the knife edge like a tight rope this week with Mars/Uranus in Aries squaring the Moon’s Nodes! It may be tricky to stay in balance and not impulsively strike out or stuff your anger regarding a particular person/situation and end up hurting the dog (get it? displaced anger is when you take your anger out on something/someone who has nothing to do with what you’re angry about = avoiding conflict). Life (our unconscious soul intentions to evolve) may throw us some surprise curve balls designed to wake us up to unconscious behavior patterns.

The challenge will be to take those curve balls AND ACTUALLY CHANGE rather than instinctively feel attacked and react through running, hiding, or fighting. If we can actually step up and out of the game which is the way Uranus brings liberation and enlightenment, we can make huge strides! The alternative is bombs, firearms, explosions, and violence. Let’s pick the former not the latter! Yikes!

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Jag lyssnar flitigt på ryska specialister vars utbildningsnivå och meriter är vida överlägsna vad vi kan höra i engelskdominerade media. Professor Igor Ostretcov, specialist i atomenergi, säger rakt ut att kärnkraftindustri använder uran 235 som bearbetas i få länder (i bl a Ryssland, Frankrike) och mängden energi som krävs för den allt växande befolkningen räcker inte till och det stort. Endast energiframställning i rymden kan förse oss med energi i framtiden. Han menar att användning en masse uran 235 är ett brott mot mänskligheten (framtida generationer). Han säger också att USA berikar uran i Ryssland för framställning av uran 235, De är helt beroende av Ryssland på det området. Senaste skandalen med Hillary Clintons påstådda illegala försäljning av am. uran till Ryssland handlar just om bearbetning av uran och ingenting annat. Alltså, här har Hillary inte begått något brott. ”Skandalen” vel fake news har snabbt tagits ner från massmedia. Vatten är framtida resurs nr 1. Israel t ex har kapacitet för 4 miljoner människor. Vad beträffar 3-e Världen ser det dyster ut. Korporationer vill dessutom monopolisera vatten.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Vatten, energi och balans är nyckelfaktorerna framöver – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Vi kommer att byta värderingar och ekonomiskt system? - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.