Väst valde att gå och sova, och en läsare är ev. på väg till Kina

Denna föreläsning är till den av er som meddelade mig idag att en flytt till Kina ev.finns med i agendan, och till oss andra för att vi ska förstå vad som hänt. Föreläsaren är en mycket duktig berättare! Bilden ovan föreställer ett lägenhetshus i just Kina.

Man ser på kommentarerna att de som skrivit har inte ens susning om att Kina var en högt stående kultur liksom Indiens innan Imperiet, väst är 12% av jordens befolkning, kom och hälsade på dvs började plundra såsom man nu plundrar Sverige.

As Asian economies and governments continue to gain power, the West needs to find ways to adapt to the new global order, says author and diplomat Kishore Mahbubani. In an insightful look at international politics, Mahbubani shares a three-part strategy that Western governments can use to recover power and improve relations with the rest of the world.

https://www.youtube.com/watch?v=PUomABRtMko

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Jag har vänner som bor i China. Det är mycket svårt att få TUT om du inte har en inbjudan. PUT kan du inte få alls, inte ens om du gifter dig med en kines. Du måste ha en stor summa pengar på banken samt någon som garanterar att du följer lagar och regler och att dy har en försörjning. Har du däremot ett jobb där du har spjutspetskompetens kan du få ett speciellt visum. Det görs en stor läkarundersökning och du får genomgå djupgående intervjuer inkl psykutvärdering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.