Använda frekvenstänk för att plocka bort all rädsla

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klOm man studerar t.ex. AB:s förstasida online tar man sig för pannan för det är minst 90% av materialet som är producerat för att skrämma folk.

Det är uteslutande ond bråd död…

Frekvensmusiken, video 2-4, använder vi inom UMS med stor framgång, och vi är inne på fjärde året nu.

Skärmavbild    klOm vi nu förstår oss på frekvenser inser vi rätt lätt att frekvensmusik är en gyllene väg, men i videon förklaras också hur frekvenser påverkar…  och jag börjar undra hur folk har det just nu som inte kan frekvenser? Nu sist när det var 95 kände jag att det var höga frekvenser innan jag kollade, och idag kände jag att de var väsentligt lägre.’

I framtiden lär de väl ställa in examensskrivningar, körkortsprov och uppkörningar, fackliga förhandlingar etc om det är höga?

Under denna video om att göra sig av med rädslan lägger jag en med en indier som anser att vi inte vill bli fri ifrån rädsla. Jag ler, och saknar Indien där pressen, samtal etc är mycket friare än hos oss. Själv kan jag väl känna att det är bra att jag är rädd för krokodiler. De sa i Indien att jag kunde gå i en flod för krokodilerna var två, tre kilometer längre ner. Jag gick inte i…

Uppaluri Gopala Krishnamurti, known as U. G. Krishnamurti, was an Indian philosopher who questioned enlightenment. Although many considered him an ”enlightened” person, Krishnamurti often referred to his state of being as the ”natural state”

https://www.youtube.com/watch?v=l9ZSZ5eQFkQ

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag går i stort sett nästan aldrig in på dessa blaskor. Mest i enstaka fall men inte ofta och då bara för en speciell artikel nån har länkat till på Twitter eller annan plats. Räcker emd rubrikerna som dyker upp i flödet som jag snabbt bläddrar förbi eller löpen i affären när jag handlar. Men dom suckar jag mest åt. Handlar nästan aldrig om nåt vettigt. Bara pseudo-nyheter, därav suckandet. Att nån ens vill betala för eländet är obegripligt. Lika bra dom ersätter dessa mediokra ”journalister” med botar istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.