Våldets bakgrund

Sverigebilden darhus e
Ateljé Lugnet, Boden

Läsaren var inne på Romarrikets våld…

I botten är det också dysfunktion:  Jag funderade på att åka upp, passet ska förnyas, men drar mig för den utsatthet man alltid råkar ut för, räcker med att handla i Coop, varför jag bestämde mig för att förnya passet, kostar fyra gånger mer, 1600:- istället för 400:-, på ambassaden i Nicosia.

Jag beställde tid, fick en som nu på måndag men de avbokade den igår med motiveringen att fotostationen har gått sönder.

Man kan inte be mig ta med mig två passfoton?
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut…

Sist jag var där, sju år sen?, tilltalade de mig som om jag var ett litet barn, det är rätt normalt i Sverige, men tydligen även på ambassaden.
-Lilla vän…

Nu vet vi att kriminalitet ska byggas, ingår i fascistbygget
Vi vet inte heller hur många skjutningar som beror på ett 40-50-tal muslimska länders beslut att utrota ISIS world wide

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.