Energiroade; Lösningen presenteras, och den köper jag direkt

År 2015 la jag ner den stora bloggen ”Rädda Sverige.nu” därför att jag insåg att det inte går. Nästa generation får ta jobbet, och så har det alltid varit; en generation bygger upp, en förvaltar och den tredje river ner.  Barnen födda efter 2008 anses bli den nya som får bygga upp. De är nu 14 år.


Plutos GAMLA själar i Stenbockens generation

Pluto in Capricorn-generationen (2008 till 2024) kommer med djup kunskap om överlevnad under svåra omständigheter, som härrör från tidigare liv.

Stenbocken handlar om att agera (kardinal) i svåra och begränsande situationer, fatta verkställande men praktiska och lugna beslut, bygga upp saker från marken och skapa grunden för sociala strukturer (som den senaste generationen Pluto i Stenbocken för 240 år sedan, som var de som byggde upp reglerna för helt nya befriade stater och den första franska republiken som hände när de var i 20-/30-/40-årsåldern.

Jag undrar vilket uppdrag barnen i den här sista generationen Capricorn Pluto kommer för? Det verkar som om vi snart kommer att behöva återuppbygga civilisationen, ändra den etablerade ordningen och världens regler…något stort kommer…och de kommer att ta över för att skapa ny ordning.

Stenbockens generationer är tuffa, de har funnits på jorden många gånger, sedan urminnes tider.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.