Det är dags att dra en linje i sanden

Eu-com-final-report-relocation-of-refugees är ett EU-dokument vi har studerat, och jag frågade läsaren Eva igår hur hon ser på EU:s plan att Afrika mer eller mindre ska tömmas på en miljard människor.

Jag ser aldrig läsares direkta reaktioner…  
Igår fick jag det! Vi talade också lite om allt det som händer i Sverige som mer och mer framstår som provokationer, och som ska få handlingskraftiga att flytta på sig.


Fem års väntetid till tandläkaren… osv.  

För Eva börjar det bli uppenbart att det är just provokationer, och att de blir grövre och grövre, parat med berättelser om hur fantastiskt folk har det som har flyttat till Thailand…

Bara påståendet; ”De tänker tömma Afrika” – är i sig helt barockt. Om man inte kan det brittiska imperiets historia för då blir det mindre otroligt.

Två helt olika men parallella världar
Märkligt är också att en del bekanta och oinvigda FB-vänner grottar in sig i en helt annan världsbild, och i rekordfart känns det som, och jag kan dela upp folk i de som inte har läst mina texter om Afrika, och de som har läst dem.

En gav mig en länk idag som leder till en artikel kallad ”The terraforming of planet Earth, and the planned annihilation of humankind: Dave Hodges interviews Mike Adams”

De vill avliva mänskligheten med hjälp av bl.a. mediciner /gifter
Vad man upplever i väst och i Sverige blir till hela världen. Men Facebook är inte Sverige, och vårt land är inte hela världen, inte ens EU är hela världen. EU är litet dessutom. Vi är 2% av Europas befolkning.

Vi ser inga chemtrails här, maten är inte besprutad och brödet möglar på två dagar eftersom konserveringsmedel saknas. Här finns ingen stat som tvingar sjuka att äta psykofarmaka för annars får de ingen sjukpenning.

Vi har inga ISIS-soldater på gatorna, och de som inte läst mig känner inte till de 40 ländernas beslut att avliva ISIS-folk, var de än befinner sig på klotet så ska de avrättas.

Kan bara göras av en svensk feminiserad och helt förstörd karl

En normalt helt respektlös svensk ”man” – en Lustigkurre – skickade på mig en tramsig sexualiserad bild för någon vecka sen, och det finns inte på kartan ens att någon skulle sprätta sexualiseringar över mig mer än just en svensk superbarnslig ”man”.

Speciellt inte som bilden föreställer indirekt två av mina handymans, chauffören, servitören som ansträngde sig så igår, matbuden, fönsterputsaren, biluthyraren, trädgårdsmästaren, bokhandlaren, slaktaren, doktorn, tandläkaren, poolskötarna, hälften av grannarna, bankens folk, minibussförarna, bagaren, apotekaren, frissan … och alla andra trevliga människor jag känner.

Sprätta sånt över mig gör de inte om de sitter framför mig, o nej, det modet har de inte. Det krävs många hundra mils avstånd plus ett FB-konto och ett tangentbord och säkert även en normalsvensk fylla så att den passiva aggressiviteten kan krypa fram. De vill alltid kunna gömma sig bakom;
– Jag bara skojade! (Har du ingen humor?)

Samme person skickade på mig en lång text ett i natt och det blev droppen;
Kamali upprepade, i olika sammanhang och olika konstellationer, hur han ville använda två manliga och honom lojala torpeder i Uppsala för att genomföra morden på rektorn och prorektorn. Han behövde bara ”knäppa med fingrarna” som han uttryckte det för att torpederna skulle döda för hans skull. Bla, bla, bla.

Totalt är de väl tio som skickar ”NU måste du väl ändå SE hotet!!!”
Ingen av dem läser mina texter.

Det talade vi också om, eftersom Eva varit i TRNC förr, och är berest i hela Mellanöstern samt Indien, att här finns inga konstiga muslimer alls. ISIS-Muslim Brotherhood är ju förbjudna i hela regionen.

Eva sa mig att hon tror inte att det finns en svensk, utom mina läsare, som ens vet om att ett medlemskap i M Brotherhood ger här 20 års fängelse och 12 år om du hjälper dem.

Evas man frågade mig om jag gillar NWO-planen
Gillar och gillar, men jag börjar förstå att och varför man vill avliva de mest dysfunktionella:

Finns snart ingenting längre kvar av västvärlden som är hållbart och sunt, allting är sjukt, snedvridet och vansinnigt.

Det enda som återstår av den nu totalt sjuka och galna (liberala) västvärlden är storslagna visioner, fantasier, drömmar, lögner, missbruk av alkohol, piller och underhållning in absurdum, sist men inte minst kraftiga skattehöjningar och slutligen enorm fattigdom vilket kommer att leda till brutala revolutioner.

Får vi tro korten är hoten planerade sen 1975 senast
De som aldrig satt sig in i NWO-korten bör också ha en helt annan världsbild.  Dessa hot existerar i den del av väst som berörs, enligt solar minimum prognoserna, men frågar jag en indier hur denne ser på klimathotet får jag svaret;
-Va?!?
-Överförskrivningar av mediciner?
-Va?!?
-Chemtrails?
-Va?!?
-Förgiftad mat?
-Va?!?

Kineser och indier är däremot förtrogna mad grand solar minimum, och de förstnämnda har skapat en artificiell sol.

Finns ingen här på ön som är rädd för maten!
Inte är man rädd för islam heller…. och torpeder existerar inte, och försöker nån uppträda som en sån så väntar 25 års fängelse ungefär.

Sist lägger jag en video jag lyssnade på igår, efter den trevliga middagen med Eva och hennes man, och den är producerad av en ursmart energiman som påstår att det är uppfostring på gång.

Jag gjorde rätt stora öron inför hans energi-analys av läget. Nu har jag sovit på saken en natt, och nickar mest.

Det är energi som styr allt – inte politiker eller vi. De, och vi, styrs av energier. Det är därför vi inte får lära oss energi eller lärs att det är humbug.

Västmänniskan måste växa upp, lära sig ta ansvar, ta hand om sig, sluta vara bebis, säger han
Vi som har läst EU-planen, och vi som kan korten, och som har satt oss in i den kristna kulturens syn på Harmageddon – det är ondskan som ska gå under och inte vi – får man nog påstå att vi har pluggat. De som debatterar bara reagerar på alla de köttstycken som slängs åt dem nu, och det är vad jag kan se planerat av proffs, som vet hur människan reagerar om hon har instinkter eller saknar dem efter 40 års drogande och offertänkande.

Gratisarbetare just nu åt NWO
Mannen som skickade på mig den fåniga bilden vill inte sätta sig in i någon EU-rapport, och det är just den gruppen som är NWO:s målgrupp, tror jag.

De ska tänka så här, och dela hotet på FB, och de ska framförallt debattera – så de inte kan agera – och i sinom tid ska de värvas till hemliga milis-grupper, som ska försvara vårt land, och mot sig har dessa svenska dysfunktionella reagerare varenda kotte på klotet som är kriminell, våldsverkare, dysfunktionell, etc så man kan / måste stänga gränserna. Det är därför man tömt fängelserna i Irak, Syrien, Libyen och lockar upp dem.

Den som spelat Sim City vet vad som händer om kriminella blir för många
Alla andra med instinkter flyr. De som drogat i 40 år flyr inte, för de går in i medberoende, och drar på sig den stora offerkoftan.

Evas man frågade mig om jag menar att de ämnar låsa in de som bara kan reagera.
-Ja, sa jag, och sen täcks de med is, ihop med alla som lockats upp med hjälp av bidragstänket, låga straffsatser eller inga alls, osv.

Folk som kan agera och skapa lär återfinnas söder ut längre fram och det är ingen panik alls att flytta på sig.

Du har fem år på dig att plugga, och en del kommer också att plugga – och inte dansa som NWO:s avlönade eller oavlönade agenter- och andra kommer vägra plugga och försöka fortsätta skicka sina reaktioner till min mejl och min FB-meddelandelåda.

Men från och med idag, eclipsdagen den 2 juli 2019, delitar jag dem
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaDe som inte kan tänka sig tanken ens – orkar inte… – att sätta sig in i en EU-rapport, som är kristallklar, för de vill vara offer och barnsliga.

Eller som en gammal läsare, ”Tom”, har skrivit många gånger; Folk i Sverige vill inte veta, plugga etc – för då måste de ta ansvar. Det är väl därför man utsätter västs befolkning för IQ-tester.

Filmen handlar således om den planerade upprensningen som ska skilja ut de som kan agera och skapa ifrån de som bara kan ONDgöra sig, reagera / debattera. Den filmen ingår i ovan nämnda artikel; ”The terraforming of planet Earth, and the planned annihilation of humankind: Dave Hodges interviews Mike Adams” Den som gav mig den är rak och ärlig till skillnad ifrån Lustigkurren.

Får vi tro Bibeln är svaret på frågan att ja, en osynlig hand styr nu nämligen Universum, Den högre makten, Gud och ingen kan stoppa NWO. Det iscensätts av dåliga ledare som sen förintas, alla på en gång, och sen får vi tusen år av manna och honung. Vi får se; tiden är den bästa domaren.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

8 Comments

 1. Igår kom det ett larm om att äkta cypriotisk halloumi skulle vara tillverkad av mjölk från kor som blivit antibiotikabehandlade eftersom det påstås att Cypern är det land där denna användning är som störst. De som påstår detta har tydligen ingen aning om att man inte kan ysta ost från djur som blivit behandlade med antibiotika. Mjölken ystar sig inte.
  Detta är ännu en produkt som är ”farlig” för hälsan, allt medan läkemedelsindustrin prånglar ut läkemedel som man blir sjuk av.

 2. Vibrationerna från kosmos utövar en sådan verkan på jorden, att de t.o.m. påverkar världshistorien; religionens, vetenskapens och konstens ledande idéer står under inflytande av den stjärnbilds utstrålning, som under världsmånads tid träffar vårdagsjämningen. De förkroppsligade andarna på jorden – mänskligheten – måste ständigt förverkliga den nya epoken och visa sig vara värdig dess idéer.

  Ett folk är en andlig skara, förkroppsligandet av bestämda energikoncentrationer. Varje tidsperiod för med sig en ny andlig skara, en annan ras till jorden, och när denna har uppfyllt sin uppgift, förverkligat de nya idéerna, och under en världsmånad (2 160 jordår) fått en ny kultur att blomma, lämnar den jorden för att vidare utvecklas på en annan planet. Bland folket finns det dock alltid individer, som inte under epoken består prövningarna. De blir kvar som bortkastad slagg, och de måste fortsätta sin utveckling på jorden. Detta är orsaken till varför något folk efter en stor kulturell blomstring plötsligt stagnerar. Högt utvecklade förfäder följs av degenererade och till karaktären svaga avkomlingar, och ett en gång uppskattat folk blir allmänt föraktat och maktlös. Dessa efterkomlingar är det folks slagg, som uppnått den den högsta jordiska utvecklingsgraden, förandligats och lämnat jorden.

  Den materiella världen har uppstått, ty i de gudomligt – skapande utstrålningar som korsar rymden uppkommer interferenser och därmed förtätningar, materialisering. Om himlakropparna skulle hamna i de rena, otransformerade vibrationerna av den gudomligt – skapande kraften, skulle det betyda ögonblickligt förintelse av allt materiell. Fixstjärnorna – solarna – är de stora transformatorer, som för alla himlakroppar transformerar de skapande strålarna och återutstrålar dem i en transformerad och för jorden tålbar form. De transformerade strålarna når oss från fixstjärnorna, som bildar Zodiakens stjärnbilder.

  Sidan 277
  Elisabeth Haich – Invigningen

 3. Det är kanske därför det är så viktigt att täcka himlen med chemtrails så att solstrålar förhoppningsvis inte ska ha sin fulla verkan och dessutom sänka energier med massiv sammanblandning av olika kulturer där kriget är incitament för att folk ska röra på sig.

  Men detta kan vara styrkan också hos de individer som inte låter sig dras med, som ser själen och människan i sin nästa och inte en fördomsfull inställning p.g.a. ett geografiskt område.

 4. Diverse dokumentär jag såg tyder på att detta pågår främst där vita människor bor alltså främst NATO länder. Detta påverkar genom luftströmmar hela klotet men den mesta koncentration finns där vita befinner sig.

 5. Hörde programmet med Mike Adams igår natt. Jag har varit inne på samma tanke att det handlar om terraforming. Men jag kan inte för inte mitt liv komma på vad som fick in mig på den linjen eller exakt när. Ibland kommer man på det efter ett tag, ibland inte. Intressant att dom nämnde tv-serien Colony. Jag visste att den hade blivit nerlagd men inte varför. Dom kom tydligen sanningen lite väl nära. Vanligtvis lägger man inte ner serier som går bra. Serien ska inte förväxlas med filmen The Colony trots snarlika titlar. Serien handlar om en invasion av utomjordingar och filmen om olika överlevande kolonier efter en ny istid har dragit igång.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.