Turkarna trycker på

terrorlandet

logoartikelfinansministernJag har aldrig träffat OP, men väl mycket nära medarbetare, och han var först ut att skydda och finansiera terrorister; Hamas och ANC bland annat.

Rekordet torde vara att de två självutnämnda journalisterna som tog sig in illegalt i Eritrea, iklädd en privat armé, och som kostade många människor livet, som fick det stora journalistpriset.

Eller om rekordet är alla pengar som skänktes till ANC, som sjöng om hur vita ska dödas.

Det har lärts ut länge i Dårhuset att det rör sig om hjältar
Men vi själva skulle aldrig ställa upp på att samerna började lönnmörda folk i Oslo, Helsingfors och Stockholm, för att tre stater är dumma mot dem och inte ger dem ett eget Sameland.

Numera är man kollegial och terroriserar även sin egen befolkning, vi får väl se hur det går, turkar bangar aldrig för nått.

Mandela plockade miljon efter miljon…

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.