Teater

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klVideon påstås visa poliser som sprutar ner sig själva med blod, och så kan det vara eller en grupp som vill få oss att tro det.

Någon har en kamera redo, i vart fall
Vem som än ligger bakom, vilken agenda det än är, så är sannolikheten stor att det finansieras av skattemedel, och det borgar för att skatt såsom vi känner systemet lär dö.

Historien om mannen som startade eget känns äkta, och han är nog rätt tidstypisk om vi betänker att pengar är en energi.

Han la sin energi på att agera och skapa
Ställde in reaktioner, och det är därför pratkulturen med automatik ger handlingsförlamningen, som återfinns i schemat över hur en fascism byggs. Hjärnan kan inte göra båda sakerna samtidigt.

Därför ”hotar” man yttrandefriheten så man får folk att prata och yttra sig, ännu mer. Man ”hotar” inte den för att tysta oss – tvärtom. Prata på!

https://www.youtube.com/watch?v=T5VYWdILMRU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3AN_h9ZupjwzF-rbkZCWHnpYZt5tzdPIZdPDfcebEAd3NZ8rnIuM8k7oI

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.