”I think this whole World has gone Crazy”

n e

lenaluddeJag visade den FB-kontakt, som skrev ner den senaste Pedofilfrossan, artiklar om Obamabåtresan, och jag fick svaret att ”de är pedofiler i alla fall”. Tur jag har min gamle streetdog… som är cool…  Pedofilfrossarna lever farligt.

Hur var det nu i VERKLIGHETEN?
Man har ansett länge att 1% av befolkningen är det, och av dem är det 10% kvinnor, och de lever isolerat, är synbart rädda för vuxna och arbetar alltid med/ i barngrupper…  Stämmer in på Obama?

Sen säger Pedofilfrossarna att vart femte barn i Sverige är utsatt, och 90% av gärningsmännen är en förälder… och alla barn som omhänderatas sänds till pedofilringar. I VERKLIGHETEN var det 2% som uppgav föräldraliknande relation och av dem var det i VERKLIGHETEN 0,2% som var fosterföräldrar. Det är en väsensskillnad mellan 100% och 0,2%.

Psykoanalytikern Monika von Sydow  sa att vi alla skydds-ljuger
Din granne frågar hur du mår, och du har ingen lust att tala om att din pappa dog i går, så du ljuger… och säger att du mår bra. Det kan vi syssla med gratis 10-15 gånger per dygn, no problem, men om du ljuger av andra skäl än skydds-skäl bör du Skärmavbild    kldela det med någon.

Berätta det för din partner;
-Chefen är så jobbig så jag ljög idag för att få tyst på honom!

Den typen av lögner kan vi också syssla med gratis, i princip så länge som partnern eller vännen står ut med att höra talas om dem, utan att börja ifrågasätta varför vi ljuger så ofta.

MEN, om vi inte delar lögner går människan slutligen in i en psykos, enligt Monika
Risken ökar i takt med isoleringen dvs hur ofta vi ljuger och det bara är vi själva som vet om att vi just gjorde det. Om jag fattade saken rätt så glider vi in i en psykos när vi inte längre kan skilja på VERKLIGHETEN och fantasier / lögner.

I Sverige är det ingen stor grej att ljuga
Det är ett misstag för det kan alltså vara direkt farligt beroende på varför du ljuger. Där jag befinner mig vågar nog ingen ljuga därför att konsekvenserna är enorma. Vi hade en svenska som blev portad på min älsklings-standkrog därför att de hade kommit på att hon ljög. Ljuga är megastort. Gissningsvis för att denna gamla kultur vet hur farligt det är för människan. Går du till doktorn här och säger att du inte kan sova kan du helt säkert få frågan om du lever ärligt, följer dina känslor, din egen vilja. Skydds-lögner är okej, här också, men inte hitta på lögner för att du ska framstå som någon du inte är.

Växa upp bland enorma mängder propagandalögner, som unga gör nu, måste vara helt förödande.

Om psykos på 1177 Vårdguiden:
Psykos innebär att man upplever verkligheten förändrad och annorlunda, och det kan vara svårt att skilja mellan fantasi och verklighet. En psykos kan komma plötsligt eller utvecklas under en längre tid. 

Hur mycket har ”de är pedofiler i alla fall” med frekvenshöjningarna att göra?

Skärmavbild    klThe Schumann resonance is powerful and does affect our physical and mental health.
Scientists have discovered there is a connection between brain waves and the Earth’s pulse.

In the 1960s, Professor Rutger Wever, from the Max Planck Institute for Behavioral Physiology in Erling-Andech, studied the resonance’s impact on health. In his studies, he let participants who didn’t fear being in a cell, live in underground bunkers for up to four weeks. When the Schumann waves were filtered away from the surroundings, the subjects did not feel well. Läs mer

 

Just nu tror jag att man nog kan kalla Pedofilfrossarna för psykoser
Hade min gamla handledare Monika levt hade jag ringt och frågat henne. Det pågår nån form av pedofilmasspsykos, dessutom, och det hade varit suveränt att fråga just Monika, men det går inte för hon dog år 2014.

Frågan är om de har ljugit sig in i Fablernas värld eller om det är frekvenshöjningarna???
Schumann Resonance ska vara 7.83 Hz och har legat upp emot 110, i går 37 Hz, och det är nästan aldrig 7.83 Hz.

Under filmen med Ralph lägger jag ut en video med en ytterst skicklig energiman
Det har aldrig känts viktigare än nu att ha koll på just de kollektiva energierna och att värna sin mentala hälsa.

 

Creation is a violent act,
Destroying what was before,
It’s up to us to imbue it with love,
So the result is something more.

We’ve got a powerful feminine Venus that just consulted with the ”Source of Light” (Sun), now on her way to consult with a ”descending” Mars…… look out! The opportunity afforded can be the creation of sacred union or the reverse, admonishment, karmic backlash, and power struggles. It’s really up to each of us personally and society at large to see how each will use their power – constructively or destructively.

The masculine may go into defense mode and attempt to further suppress the voice of the feminine, the dark, the public etc. The feminine may shutdown, harden, and revolt against the advances of the masculine. Hopefully, a common respect, mutual admiration (and LOVE) can unite them together for the creation of a new paradigm based in acceptance, devotion, and co-creation. Let’s see!

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Varje människa har rätt till sina känslor men det är inte rätt mot andra att förtiga dessa. D.v.s. om jag får en fråga om hur jag mår så ska jag alltid säga sanningen. Sanningen ska jag även säga när jag har en känsla inom mig på andras livsuttryck! Därmed underlåter jag inte andra att utvecklas. Att ljuga är att skada sig själv. Känner en hårfrissa som tyckte om kundernas berättelser en massa men aldrig sa det till dem. Idag lider hon av kronisk sköldkörteln problem.

    Sen ska vi ha även klart för oss att det finns makthavare som offrar människor i rituella mord. Detta blandas dock felaktigt med pedofili.

  2. Sant. Ja, mördare finns inom alla samhällsklasser och det problemet har som du säger inget med pedofili att göra. Intressant är om det är agenter som står på eller enbart vansinniga människor? En alternativmediemänniska sa igår att den dag allmänheten förstår vem den fd. polisen är kommer ingen att lyssna på Dammergård mer. Stämmer den analysen, och vi talar om en agent, som försöjts av Götblads häftiga avtal, så kan man konstatera att jobbet var well done.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.