Sverigebilden raseras ytterligare av Marlena Ernman?

malena

Vi ska börja med att konstatera att omvärlden blir allt mer intresserad av Sverige. BBC lägger ner 17 minuter på att reda ut vad som är bra och dåligt med vårt land. Bland annat  sägs att politisk korrekthet dödar folk, vilket inte är speciellt svårt att köpa, eftersom problem aldrig blir lösta om man förnekar dem ihärdigt.

Cause Effect Fascism
Klicka

Det sägs också att folk har mat, men att de mår mentalt illa, och jag är alltid lika förundrad då jag möter svenskar, som har lämnat landet t.ex. pga att de inte känner igen Sverige längre, och sen sätter de sig på ställen ute i världen där de inte är annat än omringade av just utlänningar.

Det jag kan läsa av på plats i landet är att folk mår pyton av själva fascistbygget som pågår, men de har inget schema framför sig som visar hur ett sånt byggs upp, vilket förvirrar dem.

Fler och fler inrikes börjar förstå agendan
annie
En polisstat ska skapas, Lööf ska bli statsminister och en miljard afrikaner ska tryckas upp i väst.

Agenda 30 ska vara färdigbyggt om 12 år, och alla ska då ha förlorat sina egendomar samt alla besparingar – allt enligt planerna.

Utom eliten för den blir rikare eftersom den då har rånat alla andra med hjälp av den fanclub som omger Lööf.

 

Folk mår också ohyggligt illa av svensk press och allt PK
Sverigebilden raseras ytterligare av Marlena Ernman?
</p srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Nu börjar plundringen av Grekland enligt Paul Craig Roberts. Enligt honom har tusentals begått massjälvmord. Han spekulerar också vilka andra länder som kommer härnäst. Dock är inte Dårhuset med där. Personligen kan jag mycket väl tänka mig att vi är nästa land att plundra. Hjärntvätten sitter stenhårt som en smäck runt huvudet. Vi kommer bli lätta offer.Hur pass nära vi är att drabbas beror nog på om valet blir inställt eller inte. Annars har vi nog 4 år till på oss att förbereda oss.

  https://www.darkmoon.me/2018/the-rape-of-greece/

 2. Massjälvmord vr det på södra Cypern där bail out genrepet kördes. Jag kan för lite ekonomi avseende enskilda länder i Europa men det känns som om Italien är på G. ekonomiskt och inbördeskrig först ut i Frankrike.

 3. Vår favorit Nigel Farage pratar om Sverige med Fox News Tucker Carlson. Sverigebilden…
  https://www.youtube.com/watch?v=2yleAhXDgNQ

  OBS! Det här fick stor uppmärksamhet i USA då Fox är en av de 4 stora TV-kanalerna. Mina kunder undrar hur det står till egentligen. Jag sa att det är en politiskt skapad kris som är mest påtaglig i städerna, inte för mig utanför dessa områden eller för min verksamhet.

 4. Jag får också väldigt mkt frågor, och söker undvika dem om jag kan. Det blir mest; vet inte, är inte där just nu. Förklara sambanden skulle ta en vecka…

 5. Jag säger att det inte påverkar mig eller verksamheten på plats men att jag undviker dessa områden och att jag bara använder speditörer som har god koll på logistikkedjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.