Strulorsak 1 A, och den går inte att debattera bort

Videon ovan, som är några minuter, visar oss exakt vad man visste på 30-talet nämligen att vi kommer att försvinna pga vårt eget beteende och våra egna val. Ingen annans fel.

Källa bilden ovan som är vår befolkningspyramid nu inklusive invandrare.

När jag kom ut på arbetsmarknaden fanns ingen arbetslöshet, jag jobbade ett par månader, sa upp mig, reste, kom hem och återtog mitt gamla jobb. Men aldrig inom staten för där satt jätteproppen Orvar; flitiga, arbetsmyror, ordning och reda, och de har nu gått i pension.

Handyman tar mitt fönster som går från golv till tak

Många som kom efter dem, dvs 50-talisterna som är en liten generation, blev inte sällan företagare eftersom jätteproppen Orvar satt i vägen överallt. De födda på 50-talet har också gått i pension allihop snart…

Det är det största skälet till att väldigt mycket inte fungerar, och jag ser för ofta yngre svenskar klaga över att alla som jobbar inom hemtjänsten t.ex. verkar vara utlänningar.

Det blir så då ett folk inte reproducerar sig, och inom kort står vi inför nästa problem, nämligen att invandrare lämnar i takt med att det blir kallare i luften, pga solar minimumproblemet, och i det sociala klimatet.

Jag talade med en svenska igår, som är på väg hit för att kolla in TRNC, och som skäl angav hon att hon orkar inte göra allt själv längre.

Vi är ca 660 000 utlandssvenskar och många av oss är pensionärer, som behöver mer och mer service ju äldre vi blir. De låga pensionerna är helt säkert satta medvetet lågt för att vi ska flytta ut; man får loss våra bostäder, och mer makt över yngre generationer. Jag skulle gissa att 7.000 sek här är som 16.000:- i Sverige i köpkraft räknat, och i Indien är det väl som 25.000:-.

Aldrig har så många lämnat Sverige | SVT Nyheter

Allt fler väljer att utvandra – Svenskar i Världen

Befolkningspyramiden förr, frisk, det ska vara flest barn.

Jätteproppen Orvar är en populär benämning på de svenska fyrtiotalisterna.

Uttrycket härrör från 1984 och tillskrivs Expressen-journalisten Maria Hörnfeldt (född 1962). I TV-programmet Ärligt talat, där hon debatterade mot bland andra Göran Skytte och Jan Guillou (båda födda på 1940-talet), ansåg hon att den stora fyrtiotalistgenerationen hindrade sextiotalisterna från att ta sig in på arbetsmarknaden.

Spread the love
Om Lena Holfve 9226 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.