Statism

Norska kollegan tar i ämnet, och videon börjar där han tar upp denna ideologi. Jag kallar den inte för en ideologi därför att ”allt inom staten” ingår i fascismen. Det är en del av fascismen helt sonika.

Kollegan påstår att statismen är den mest dödliga ideologin, och själv skulle jag nog säga fascismen/ nazismen, som vill ha stora krig för att förfina rasen.

Den fascistiska ekonomin är inte att leka med; ett par bekanta fick en elräkning på 12.000:- för en månad…

Den här typen av vakna människor har vi gott om i Sverige, två namnkunniga har sökt upp mig härnere i TRNC, och eftersom det inte går att rekrytera mig till vakenrörelsen blir de stundtals frostiga.

En av dem gick hem och läste på, och senaste artikeln jag såg handlade om att Sverige är inne i en nazism, och vederbörande la ner sin blogg.

I mina ögon är den norska kollegan samhällsintresserad men djupt, djupt ideologiskt okunnig, och det vet jag inte om det ens är försvarsbart då man titulerar sig författare.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.