Spanien har snart EU:s första inbördeskrig, och flygplatsen ska vara stängd

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klDet kan sprida sig snabbt, och är ju meningen. Hos oss kan man väl tänka sig att Norrland vill ut ur Sverige längre fram.

Får vi tro Bibeln så blir det så från nu att vi börjar separera, blir nationalister, delar in oss i små byar etc och då vi kommer till Harmagedon och alla svarta själar dödas, många av dem korrupta ledare, och vi står alltså utan ledare, visar det sig att just för att vi bildade små enheter, i den tid som är nu,  så påverkade inte det att en massa ledare försvann.

Vi fortsätter sen in i det tusenåriga riket som ”nationalister” dvs vi tar hand om våra egna problem och egna medborgare istället för att lösa Koreas problem.

Planerna återfinns i flera kort.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.