Då kanske vi ska ta rond två nu då?

webbilder stockholmstingsratt

lbJag har gjort en kolossal kovändning vad det avser granskning kring alla dessa “hitta på, kämpa, ta in donationer-människor”. När jag första gången läste på något forum om Christina (som ansåg sig vara dömd för HMF) så var det nästan, men bara nästan, så att jag svalde hennes snyfthistoria med hull och hår. Med dina artiklar i mitt goda minne så kom jag på mig själv att, vänta nu och hold your horses, denna dam ska jag kolla upp, gooogla på.

Skärmavbild    klJag är van vid sådana som Christina eftersom jag har suttit i domstol i många år och dömt som lekmannadomare.

Men… avståndet mellan domstolsfolket och allmänheten är megastort därför att domstolsfolk får inte säga något. De kan inte rusa ut i pressen och skrika att den och den ljuger.

En läsare undrade nyligen hur jag fick korn på just bedragaren Christina, och det minns jag.

Skärmavbild    klDet visades en film av alt-media där hon berättade detaljerat vilka frågor hon fått av polisen, och då visste jag 100% tvärsäkert att ngt var lurt.

De får inte ens ställa den typen av frågor under ett ”hets mot folkgrupp-förhör”. Den typ av frågor hon påstod sig ha fått är öronmärkta för kriminella.

Damen berättade om skadorna som inte stämde med berättelsen, över huvud taget inte, och då spricker allt. Du vet att det smäller om du släpper ner ett toalock, och bara låter det falla, och jag vet x, y och z om skador, och hur det blir om du utför ditt eller dutt våldsmässigt.

Jag kollade gamla domar och hittade en rättshaverist
Det är sånt här som allmänheten har mycket, mycket svårt att ta intill sig att det existerar. Men det gör det, o jaa… och rättshaveristerna äter resurser, domstolsköerna växer… de blir fler och fler, och polisanmälningarna likaså.

Skärmavbild    kl


Hon hade alltså tidigare bråkat om fem kronor, och då öppnas dammluckan
Då kan man vänta vad som helst. Jag läste sen in domarna, och hon frikändes helt i Stockholms Tingsrätt men hovrätten rev upp en gammal dom, för försök till utpressning, och dömde ut tre månader.

En hel del av de filmer som fanns då målet var på tapeten är idag borttagna från nätet så alt-media kanske såg igenom senare? Men myten sprids än idag att en gammal människa åkte in på 3 månader pga sina åsikter.

hovr  e

Det som är alarmerande är att den bedragare är inte född som inte kalkylerar risker
När hon satte igång ”överallt” i alt-media var hon säker på att ingen av dem skulle kolla henne. De som förstod senare… De har inte meddelat sin publik att man inte får tre månaders fängelse som ostraffad 65-åring på grund av några åsikter. Inte vad jag kan hitta.

Hon talade ut mycket om att hon fått stryk i en tunnel, och då tröttnar jag
Hon bör veta att utpressare lever farligt. I allmänhet mördas de.

Sen efteråt har hon nog mejlat mig ett par gånger och spelat berömd journalist… med en g-mail?  Och samma språkbruk och ordval som Christina, 65? Jag har svarat; Du får skriva till mig från din redaktionsadress.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.