Söndagskul

nazi

Jag undrar hur många det kan vara som vet om att inne-åsikten att Bibeln är bara skit är en direkt nasseuppfattning???

På samma sätt undrar jag hur många som förstår att många muslimer känner en enorm vanmakt inför dem? Jag har talat en hel del med kidsen, och vill göra jämförelsen med att vi som vuxna ser små barn gå rakt ut mot en svag is, vi vet att ungen kommer att drunkna.

De vet att de som kränker heliga skrifter kommer att straffas mycket hårt, för sin brist på respekt och ödmjukhet. Inte för själva eldandet av koranen utan pga bristen på ödmjukhet och respekt. Attitydsproblem, så att säga, och är man tillräckligt stursk kallas man för ”en sån där ännu ej mördad”, av mig, som är domsstolsskadad.

Har vi då nånsin ”rätt”?
Mycket sällan, och till höger har vi en läsare som anser sig vara helt på det klara med att hela vårt system kommer att braka. Jag själv är övertygad om att vi kommer att kalla det för befrielsen, längre fram.

Det har lärts ut icke hållbara värderingar i minst 50 år, inte minst den förbannade sociologin, och dessa våra värderingar är så skruvade så de håller inte ens i en halv generation, än mindre i två.

Jag har utrett, med hjälp av kidsen

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.