Söndagsfilm

Skärmavbild    kl

The Power Behind the New World Order (Full Documentary)
Enligt de kristna är NWO Guds verk, går man emot dör man, och det är för att samtliga korrupta ledare ska samlas på ett och samma ställe. Vi är så att säga så illa ute att vi inte själva kan brotta ner alla psykopater som har tagit sig upp i makttopparna.

Jerusalem? De lär ju slåss mot grytorna…
När de väl är samlade förintas de i ett nafs, och allihop samtidigt, och sen får vi 1000 år av manna och honung.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…

Vi ska också minnas vad författaren till boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” skrev, då han räknat på väst, att det ser ut som om hela Imperiet bara försvinner som över en natt och han gissade på ett gigantiskt stort självmord bland västs ledare.

Vi får se, men ett är säkert och det är att Imperiet är döende, och skogstokiga, som vilka kokanister som helst.

https://www.youtube.com/watch?v=-LT6hm5KcpY

THE BOOK OF REVELATION AWESOME EFFECTS!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.