Mordet på KF / Coop ingår nog i schemat

Skärmavbild  kl

All arbetarmakt ska väck står det i schemat för hur man bygger en fascism
KF är arbetarmaktens blodomlopp i Sverige.

fasismKF mörkar flera skattetvister | SvD

KF indragit i skattetvist | Fastighetsvärlden

Chocken: Upptaxeras med 2,6 miljarder – Dagens PS

Skatteverket kör över företagare

Så driver Skatteverket företagare i konkurs

Jag har också varit med om en chockartad upptaxering, och hade inga problem med att säga min omgivning att detta är fel, det är vansinne! Inte för att det hjälpte, men jag noterade att folk kände till att SKV ofta agerar väldigt underligt, för att inte säga kriminellt.

KF kan inte säga ett pip av ideologiska skäl?
De har i vart fall tigit; men eftersom jag tror mig veta vad de har varit igenom ska jag berätta det.

teaterlistanI mitt fall var det så att jag hade byggt IT-tjänster till en massa bolag, och vi fakturerade ut 25% moms, och så drevs lilla Teaterlistan, och vi betalade 25% moms, för den också.

Jag skapade sen fler egna tjänster bl.a taltips.se  – men sen en dag sa redovisningsbyrån att det var nog fel för vi borde betala kulturmoms 6%. De ansökte hos SKV och fick tillbaka två års momser retroaktivt.

Efter två år kom SKV åter och sa att detta är fel
-Ni ska inte betala kulturmoms för ni ska betala 25%, digital handel, och vi vill ha två års momser retroaktivt + 40% straffskatt, eftersom ni lurat SKV, överklaga gärna!

Jag bad dem polisanmäla mig för skattefusk, för i ett brottmål måste de bevisa att jag verkligen har lurat dem, vilket jag inte hade. Men de vägrade givetvis att polisanmäla, och då jag överklagade skatteärendet  sa rätten att det här är digital handel. SKV sa att vi förstod inte att det här fanns på nätet, när vi sa att du skulle betala kulturmoms, och jag sa att det är ju konstigt eftersom bolaget heter www.kulturpool.se. Byrån styrkte också att de skrivit att vi fanns på Internet, hjälpte inte.

Skärmavbild  kl

De skulle ha in 845.000:- på tio dagar, och jag tog ett banklån men fick lova min bank på heders att sälja mitt hem om jag förlorade, och i Coops fall satte de genast igång och började sälja av för att få loss pengar.

När de sålde allt de nu har sålt fick de 30% reavinst så då måste de sälja nått nytt för att betala den… och då fick de 30% reavinst på det nya de sålt… och nu är de snart slut och historia.’

Skärmavbild  klKaos
Skärmavbild  klJag sålde huset, som jag lovat, och löste det tillfälliga lånet, och året efter fick jag en reavinst, och tvingades sälja Teaterlistan för att betala reavinsten, och då blev det en ny reavinst året efter, och jag tvingades sälja Taltips.

Året efter det fick jag 30% reavinst på den försäljningen, och tvingades sälja konst etc, och året efter det fick jag en vinstskatt, som jag bad om uppskov med, för jag hade blivit sjuk, all personal var uppsagd, kontoret uppsagt och på slutet var vi alla mobila dvs jobbade hemifrån, och jag fick svaret ”Sjukdom är inget giltigt skäl” … och sen brakade allt.

Skärmavbild  kl


Permiteringar omvandlades till uppsägningar
Skärmavbild  klFemhundra kulturarbetare blev av med Kulturpool, där vi lärde oss att skapa bra tjänster på nätet, men Clownen Manne och ett par till har fått ligga kvar, för nye ägaren, och 120 elever blev av med Skrivskolan över en natt.

Teaterlistan var såld liksom Taltips, och www.kulturskolor.com skänkte jag till min livstidstekniker som avgångsvederlag, och jag åkte till Indien för att försöka bota mig – och överleva  – eftersom jag hade sänkt min inkomst med 90% över en natt.

När det gällde mig själv hade jag Västerås bästa byrå, men också en extern revisor för att vara 100% säker på att vi alltid gjorde rätt, och Coop har säkerligen haft samma syn på den lagstiftning som gäller.

Skärmavbild  kl


Du är alltid ansvarig; inte redovisningsbyrån, inte revisorn, du är ansvarig

Eftersom man rent tekniskt inte kan alla paragrafer och regler i huvudet, inte hinner bokföra i tre AB-bolag själv, måste man ha stáns bästa byrå och en extern revisor… men det hjälper inte när SKV kör igång sina hitta-på-upptaxeringar som de i 99% av alla fall får igenom.

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klDe borde ha sagt att okej, nu blev det fel, du skulle aldrig ha fått 6% som vi sa, och vi skulle aldrig ha betalat tillbaka till dig, så nu gör vi så här att från och med nu betalar du 25%.

OM de inte vill ta livet av en för då ska de absolut göra som de gjorde med såväl mig som Coop, och det vill de eftersom de bygger planekonomi i smyg.

Hårda ord om eget verk
Efter nära 40 år på olika poster inom Skatteverket tröttnade Mikael Wokander. Han hoppade av ett år innan han skulle gå i pension och beslutade sig för att skriva en bok om det han anser vara fel inom myndigheten. I sin bok skriver han att skattemyndigheternas tjänstemän förföljer företagare och invandrare och beter sig ofta svinaktigt åt. Läs mer

Skärmavbild  kl

En mening med allt
Nu har vi sett, via mina Yogienergier, att jag ska ruineras tre gånger under mitt liv, det har en väldig mening, och numera är jag glad för att alla dessa tjänster, all personal etc rycktes bort, för jag hade aldrig gjort mig av med det frivilligt, och då hade jag suttit där än idag, rätt less, skulle jag tro.

Högavlönad men less, och utan gatuhundarna!!!
oDet var nog meningen att jag skulle drivas tillbaks till böckernas värld, och tro det eller ej men jag skrev inte en rad mellan år 1993 – 2010.

Det var upptaxeringen som fick mig att börja utreda Sverige eftersom jag ville ha svar på frågan;
-Voffo gor di på detta viset?

En fråga jag ofta ställt mig själv när jag har lyssnat på rånare i rätten t.ex.

Listan kan göras lång, och detta är inte allt:
Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl

https://www.youtube.com/watch?v=J4qbetqoqbI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Att förstöra all infrastruktur i västvärlden är av högsta prioritet och ovanstående är en av vägar att uppnå detta.

 2. De rår inte på Lidl i Sverige. De är världens näst största dagligvarukedja. Endast Wal-Mart i USA är större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.