Solstorm den 27:e, och konsekvenserna är helt okända i Sverige, och i stora delar av väst

Gammal bild

Under video 1 har jag lagt konsekvenser, och dem måste man förhålla sig till. Jag ska alltså inte ut och handla den 27:e. Jag är van, det är nog 11 år sen jag landade på Ercan, och chauffören mötte mig, för första men inte sista gången, och med orden:
-Solen är mycket farlig, just nu.

Den är ingalunda farlig jämt men då och då är den det numera. Vi har en läsare med oss som blev av med fem (om jag minns rätt) vänner och bekanta. En av dem var självmord, övriga hjärtinfarkter.

Vi behöver lära oss att ha koll på solen, som vilken cypriot som helst. Solar Minimum cycles and historical events.

Jag skriver nästan bara om sådant som är okänt i Sverige, och är nu uppe i 14.584 artiklar, säger en del om isoleringen.

https://youtu.be/PLo6-G0fga8

5 år sen

4 år sen

3 år sen

4 månader sen

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.