Regeringen kommer att gå till världshistorien

barnäktendkapUppdatering; Regeringen blev överkörd av riksdagen.

Tidigare publicerat: Som vi redan har sett vill regeringen vara moderna och ”anpassa sig” till ”muslimerna”. Den mest flagranta ”anpassningen” var då delar av den begav sig till Saudi och spökade ut sig.

De skulle träffa Saudiledare… och därför måste man ”anpassa” sig. Problemet är bara att saudier ser inte ut som fågelskrämmor, se nedan.

Den historien bevisar att den svenska regeringen är marinerad i ISIS-propaganda.

svenskor

 

 

Vi ska nu studera verkligheten
Moderna muslimer och judar har inte flera fruar av två skäl; det kostar mycket pengar. De måste, och jag menar måste, behandla båda fruarna exakt lika och det anses svårt.

prinsessan
En av Saudis prinsessor och hennes man har en fru.

 

Jag har mött en enda taxichaufför med två fruar och han sa:
– Jag bara arbetar och arbetar och arbetar…

Tveklöst har en andra fru det bättre
I jämförelse med en frånskild eller en väst-älskarinna utan laga rättigheter.

Jag har också träffat en shejk som hade åtta fruar
Han kom på middag till en av våra svenska ambassader med sina åtta fruar och han skulle köpa en svart, vanlig Volvo, och gick hem med kontrakt på nio. Han fick för övrigt inte en syl i vädret.

I de lägen vi skiljer oss, och gifter om oss, måste mannen i denna kultur fortsätta försörja samt behandla fru 1 på exakt samma sätt som fru 2. Får nya frun en ny bil ska fru 1 ha en likadan ny bil.

Vi sexualiserar det hela, och tror att männen vill ha många fruar för att de ska ha sex med många kvinnor, men det är snarare en man som får ta ansvar för att han gifte sig med fru 1. Hos oss är det bara att gå ut genom dörren, och nån ny bil till fru 1 blir det inte tal om och sällan nån vidare trevlig behandling heller. Det som får afrikaner att säga:
– Era män lever som ormar och har inte ens har respekt för sina mödrar. (Än mindre för tidigare fruar. Min not.)

baacbbbffbcf
En fru är det vanliga om du inte skiljer dig dvs det blir fru nummer 2

Vi har så kallade love-äktenskap
Vi parar ihop oss då vi blir förälskade vilket kvinnan blir via hormoner som utsöndras vid beröring / efter sex  och de utsöndras för att binda kvinnan till den mannen.

Eftersom sex inte kan binda i mer än arton månader har vi en uppsjö skilsmässor eller som en hindu sa mig:
– Västs folk är sexuellt som hundar.

I stora delar av världen är äktenskap en social konstruktion i första hand som ska ge skydd åt barnen. I Indien är det fortfarande vanligt att kvinnorna gifter sig då de är 27 år med en man som är 33 och båda är oskulder.

Utredningarna som görs är omfattande och makarna ska ha samma värderingar, samma status på sina jobb, samma religion, samhällsklass, osv. för att deras relation ska hålla på livstid. De kallas för arrangerade äktenskap och vi tror att de är tvångsäktenskap, är de inte.

De flesta barnäktenskap förekommer på landsbygden i Afrika och Asien bland fattiga.

Fakta om barnäktenskap – UNICEF Sverige

Regeringens ”anpassning” nu är lika skogstokig som när de reste till Saudi i den omtalade munderingen då de skulle träffa Saudis ledare till exempel prinsessan till vänster.prinsessan

svenskorRegeringen har rådgivare, och jag är 100% säker på att deras rådgivare är ISIS-folk, förmodligen Muslim Brotherhood, som alltså lär dem vad ”muslimer” är för några nu.

Denna regering, med utrikesministern i spetsen, kommer garanterat att gå till världshistorien, som låter sig grundluras så totalt, och som ett gäng som aldrig googlade själva på engelska.

De kunde ha sökt på Saudis kung, prinsar och prinsessor och kollat in klädkoden själva men de litar på sin ”expert” så nu ska vi ha mångifte och barnäktenskap allt enligt ”expertens” önskemål.

Swedish Islamophobia Expert Who Joined ISIS Now Calling For …

Tänk att komma omålade i långa svarta kappor
och tygstycken på huvudet till denna familj:

https://www.youtube.com/watch?v=7owzTfvbgsU

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.