Slutnotan för Irak; 3000 dödsstraff och 19 000 åtalas

n

Iraq detained or imprisoned at least 19,000 people accused of connections to ISIS or terror-related crimes, and has sentenced more than 3,000 of them to death, according to an analysis by the Associated PressLäs mer

Irak meddelade igår att de anser sig vara ISIS-fria 
Jag kommer inte att gå igenom samtliga länder som deltar i aktionen nu, därför att jag skriver på en bok, utan jag förutsätter att de gör vad de har sagt att de ska göra: Är du intresserad söker du bara på ett landsnamn + ISIS.

More than 40 Islamic countries just met and vowed to wipe terrorism …

Där jag befinner mig i det muslimska landet Norra Cypern har vi ingen alls, och bevakningen vid gränserna är stark för att de inte ska kunna ta sig in. De har försökt vid några tillfällen ta sig in i EU-landet södra Cypern;  Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year.

Här kan de givetvis inte dilla i folk att de är ”muslimer” men det har lyckats galant i Europa. Staten Sverige har rätt kraftiga problem som har legaliserat deras flagga samt släppt in dem i tidningar, TV- och radiohus. Det övergår mitt förstånd hur man bara kan göra det som stat. Jag är inte ensam; finns ingen som begriper det utomlands.

Rise and fall of ISIS in Iraq: Timeline of caliphate’s downfall | Daily Mail …

Rolf Ekéus: Inte smart att störta Saddam Hussein

Jag har svårt att tro att svensk press kommer att meddela att de muslimska länderna nu rensar upp. De började i november brett för att få stopp på ISIS, islamister, Muslim Brotherhood, och allt vad de nu kallas, och som sysslar med sånt här – påtända som höghus:

https://www.youtube.com/watch?v=5fVlsQAemQU

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.